Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Συνέλαβαν τους δράστες της δολοφονίας στην Βασιλάδα

Δύο αλβανοί υπήκοοι συνελήφθησαν, ως δράστες,  για την φρικτή δολοφονία του 88χρονου που έγινε στην Βασιλάδα του Δήμου Ανδρούσας, ο θάνατος του οποίου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προήλθε από ασφυξία.  Οι δύο δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και περιέγραψαν με λεπτομέρειες πως έγινε .
Πρόκειται για δύο αδέφια ηλικίας 20 και 31 ετών ,αντίστοιχα, απο τους οποίους ο ένας είναι σεσημασμένος. Όπως κατέθεσαν, είχαν εργαστεί στο παρελθόν στα κτήματα του άτυχου 88χρονου και γνώριζαν οτι είχε χρήματα στο σπίτι του. Μπήκαν απο το ανοιχτό παράθυρο που βρηκαν στην κουζίνα του σπιτιού και περίμεναν να ξυπνήσει ο ηλικιωμένος. Όταν ξύπνησε ,αιφνιδιάζοντας τον, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Κατόπιν τον οδήγησαν στο υπνοδωμάτιο του όπου και τον άφησαν. Έψαξαν όλο το σπίτι και το μόνο ποσό που βρήκαν ήταν 300 ευρώ , που πήραν, έφυγαν πηδώντας την μάντρα του σπιτιού.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντης Μεσσηνίας κ. Νίκος Μπάστας , δήλωσε οτι , οι εποχούμενη αστυνόμευση ,στις περιοχές που παρατηρείται έντονη μικροεγκληματικότητα, απο αστυνομικούς είτε ένστολους είτε με πολιτικά , έχει ελαττωθεί αισθητά. Ευχαρίστησε επίσης τους πολίτες  για την βοήθεια που παρέχουν στην ΕΛ.ΑΣ και ζήτησε να εμπιστεύνται την Ελληνική Αστυνομία ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου