Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Στην Πύλο ο Υπ. Περι. Πελοποννήσου Δ.Δράκος

Ως μία υποψηφιότητα, απέναντι σε ένα ανελεύθερο νεοσοσιαλιστικό μοντέλο που πλήγωσε την Πελοπόννησο, αλλά και την Ελλάδα, παρουσίασε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Δημήτρη Δράκο με δηλώσεις που έκανε από την Πύλο, στο περιθώριο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων για την 183η επέτειο της ιστορικής Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, ο Ευριπίδης Στυλιανίδη, γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ροδόπης, πρώην υπουργός Εθνικής Παιδείας και πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. «Πιστεύω ότι η απάντηση που θα δοθεί είναι σαφής και το μηνυμα που θα σταλεί από εδώ σε ολόκληρη την Ελλάδα  είναι πολύ ισχυρό» τόνισε ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος εκπροσωπούσε στις εκδηλώσεις τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

«ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΝΑ
ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΞΗΣ»
Ο Δημήτρης Δράκος, παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την επέτειο, την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση και την πρωινή Δοξολογία, μαζί με τον κ. Στυλιανίδη και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Σωτήρη Παναγιωτόπουλο,ενώ κατέθεσε και στεφάνι στο ηρώο πεσόντων. Στο μήνυμά του για την επέτειο, ο Δ. Δράκος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:
«183 χρόνια μετά, συναντιόμαστε ελεύθεροι εδώ, σε αυτήν την ιστορική περιοχή της Πύλου οπου έγινε με καταστροφικές συνέπειες για τον εχθρό η Ναυμαχία του Ναυαρίνου. Τότε, που οι συμμαχικές δυνάμεις, απέναντι σε έναν εχθρό με μεγάλη ισχύ, κατάφεραν να ανακόψουν την κατακτητική του πορεία, στέλνοντας το μήνυμα της Ελπίδας παντού. Έτσι και σήμερα, η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε μια άλλη πρόκληση, μπροστά σε έναν άλλον εχθρό. Ο οποίος, μπορεί να μην έχει όπλα, αλλά έχει την ίδια καταστροφική μανία απέναντι στην κοινωνία των πολιτών μας. Έναν εχθρό, που δεν είναι άλλος από την οικονομική κρίση και την βαθιά ύφεση. Σήμερα, μπορούμε να στείλουμε από αυτόν τον ιστορικό τόπο το μήνυμα της ελπίδας και της ανάταξης, απέναντι στις προκλήσεις της εποχής και να σταθούμε μπροστά στα προβλήματα της κοινωνίας, πάντα σε συνεργασία και πάντα μαζί με τον ίδιο τον πολίτη, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας. Στέλνουμε το μήνυμα της απαρχής ενός νέου αγώνα για μια νικηφόρα πορεία και ένα ελπιδοφόρο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας
Μετά τις εκδηλώσεις, οι Δ. Δράκος και Σωτ. Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησαν περιοδεία στην πόλη, επισκεπτόμενοι πολλούς καταστηματάρχες και επιχειρηματίες και συνομιλώντας με έναν μεγάλο αριθμό κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου