Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

O Πρόεδρος της Ν.Δ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Συνοδευόμενος από τον Υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Δράκο , τον Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σ. Παναγιωτόπουλο , αρκετών  υποψήφιων Δημάρχων της Μεσσηνίας, υποψήφιων συμβούλων και πλήθος κόσμου , σήμερα το πρωί,  ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, περπάτησε από την περιοχή της Υπαπαντής μέχρι και το εκλογικό κέντρο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου. Πριν έκανε μια μικρή  στάση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Μεσσηνίας, όπου είχε σύντομη συνομιλία με τον Πρόεδρο κ.Γ. Καραμπάτο.
     Στο επίκεντρο της συζήτησής τους ήταν το παραεμπόριο. Μιλώντας  ο κ. Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά : «έχω κηρύξει τον πόλεμο στο παραεμπόριο» ,τονίζοντας ότι,  δεν γίνεται να κάνουν έλεγχο στους καταστηματάρχες επιβάλλοντας τους εξοντωτικά πρόστιμα και να προσπερνούν τους παράνομους μικροπωλητές που βρίσκονται  στο πεζοδρόμιο , χωρίς να τους ελέγχουν. Ενώ ανέφερε ότι το ύψος του τζίρου του παραεμπορίου υπολογίζεται περίπου στα 30-35 δίς ευρώ.
     Κλείνοντας , αυτήν την σύντομη συνάντηση, ο Γ.Γρ. του επιμελητηρίου χαρακτήρισε ως το καλύτερο οικόπεδο της Ελλάδος, την Μεσσηνία, και θα πρέπει να το προσέξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου