Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Oι δραστηριότητες του Υπ. Δημάρχου Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλου

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, επισκέφθηκε το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μεσσήνης». Ένα Σύλλογο με μεγάλη δράση και συνεισφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, με εμβέλεια εκτός συνόρων της Χώρας. Από τον υποψήφιο Δήμαρχο ζητήθηκε η υποστήριξη του Συλλόγου και ο ίδιος δεσμεύτηκε για αυτό.



Σήμερα Παρασκευή, το πρωί ο κ. Αναστασόπουλος, περιόδευσε στην περιοχή του Πεταλιδίου. Αρχικά, συναντήθηκε στο Δημαρχείο, με το Δήμαρχο Πεταλιδίου Ηλία Κουτσοδημητρόπουλο και επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του Δήμου. Συνομίλησε με τους υπαλλήλους, ενώ είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», το οποίο πρόγραμμα σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών λήγει στο τέλος του 2010. Ο κ. Αναστασόπουλος αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων τους για συνέχιση του προγράμματος , τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» έχουν προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην τρίτη ηλικία και τα ΑμεΑ της περιοχής. Τους επισήμανε ότι θα αγωνισθεί μαζί τους για τη συνέχιση του προγράμματος.
Ακολούθως επισκέφθηκε την αγορά του Πεταλιδίου, ενώ το μεσημέρι είχε συνάντηση στους Χράνους με τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι προέρχονται από χώρες εκτός Ελλάδος. Άλλωστε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, συμμετέχει  εκπρόσωπός τους ως υποψήφια. Συζήτησαν για τα προβλήματα της περιοχής και τα ζητήματα που του τεθήκαν είναι η ύδρευση των ορεινών Δημοτικών Διαμερισμάτων, η καθαριότητα των δρόμων και των παραλιών, ο ηλεκτροφωτισμός, κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου