Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Ο Δημήτρης Δράκος στην Καλαμάτα

Τις εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου στην Καλαμάτα παρακολούθησε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την ιδιότητα του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. της Υπαπαντής, ο Δ. Δράκος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων Πεσόντων και στη συνέχεια παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην κεντρική οδό της Καλαμάτας Αριστομένους.   
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Δημήτρης Δράκος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, περιόδευσε στην κεντρική πλατεία της πόλης χαιρετώντας μεγάλο αριθμό πολιτών.
Το απόγευμα ο Δ.Δράκος θα συνεχίσει την προγραμματισμένη του περιοδεία στα χωριά της Μεσσηνίας, και με τη συνοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλου και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, θα επισκεφθεί τα Δημοτικά Διαμερίσματα του δήμου Αυλώνος Βανάδα, Αγαλιανή, Πρόδρομο, Καρυές, Ελαία και Καλό Νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου