Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελίες για τον Σούκο απο τον Υπ. Περ. Πελοποννήσου Θ.Πετράκο και του υποψ. Αντιπεριφ. Μεσσηνίας κ. Ν. Πατσαρίνου

Επίθεση κατά του νυν Γ.Γ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη, για την απόφασή του "να δώσει άδεια να έρθουν σκουπίδια από άλλο Νομό, για να τα επεξεργαστεί δήθεν η εταιρεία «Σούκος» στην Μαραθώλακα του Ταϋγέτου", εξαπέλυσαν σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Θ. Πετράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ν. Πατσαρινός, της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου".
Με ανακοίνωση - καταγγελία, αφήνουν και υποννούμενα για την "επιθυμία" του κ. Χατζημιχάλη να επιβάλλει την εταιρία "Σούκος ρόμποτς" του συμπατριώτη του κ. Σούκου, ως λύση για τη διαχείρηση των σκουπιδιών. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη "βιασύνη" του κ. Χατζημιχάλη να περάσει το νέο ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου ακόμα και άνευ γνωμοδότησης από το περιφερειακό συμβούλιο λίγο πριν λήξει η θητεία του, προκαλλούν τα εύλογα ερωτήματα των πολιτών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  του συνδυασμού ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Θανάσης Πετράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Μεσσηνίας Νίκος Πατσαρίνος τόνισαν:

«Καταγγέλλουμε τον Γ.Γ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Χατζημιχάλη για την απαράδεκτη απόφασή του να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» την εταιρεία «Σούκος», ως τη λύση για τη διαχείριση των σκουπιδιών.
Ο κ. Χατζημιχάλης δε σεβάστηκε ούτε την απόφαση του δικαστηρίου με την απόφασή του να δώσει άδεια να έρθουν σκουπίδια δεματοποιημένα από άλλο Νομό για να τα επεξεργαστεί δήθεν η εταιρεία «Σούκος» στην Μαραθώνακα του Ταϋγέτου.
Οι απαράδεκτες ενέργειες αυτές του κ. Χατζημιχάλη πρέπει να ενεργοποιήσουν άμεσα τα συναρμόδια Υπουργεία τα οποία οφείλουν να παρέμβουν και να ζητήσουν τις ευθύνες από τον κ. Χατζημιχάλη».

Πηγή http://935radio.blogspot.com/2010/10/blog-post_5017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου