Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο υπ. Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θ.Μπρεδήμας στις Διευθύνσεις Α' και Β΄θμιας Εκπαίδευσης

Επίσκεψη στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποίησε σήμερα, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θόδ. Μπρεδήμας.
Ο επικεφαλής του σσυνδυασμού "Αλλαγή για το δήμο της Καλαμάτας", συναντήθηκε με τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νικ. Κλάδη και Κων. Βασιλόπουλο, καθώς και με τον προϊστάμενο Φυσικής Αγωγής Αργ. Ζαμανάκη και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που απασχολούν τα σχολεία του διευρυμένου Δήμου Καλαμάτας.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα 8ο και 10ο Δημοτικά Σχολεία, η στέγη του 5ου Δημοτικού (Μπενάκειο), τα 3ο, 4ο και 11ο Νηπιαγωγεία, καθώς και το συγκρότημα του Πολυκλαδικού Λυκείου.
Επισημάνθηκε δε ότι θα πρέπει να διαμορφωθούν οι σχολικές αυλές ως χώροι αθλοπαιδιών για την άθληση των νέων σε κάθε γειτονιά.
Από τη συζήτηση προέκυψε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, παρά μόνο σε λίγες ειδικότητες στα ολοήμερα σχολεία και πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Ο Θόδ. Μπρεδήμας τόνισε με έμφαση την ανάγκη στήριξης των σχολικών μονάδων σε όλο το διευρυμένο Δήμο Καλαμάτας, ενώ υπογράμμισε ότι η Παιδεία αποτελεί αγαθό που πρέπει να δίνεται απλόχερα στους πολίτες, καθώς, όπως σημείωσε, "η επένδυση στην Παιδεία, είναι επένδυση στο μέλλον".
Ευχαρίστησε τους δύο διευθυντές για την ενημέρωση και επισήμανε ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους εκπαιδευτικούς. Μέσω δε αυτών, ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για το λειτούργημα που επιτελούν και την ευσυνειδησία που τους διακρίνει.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, όπου αλληλοευχήθηκαν καλό αγώνα και νικηφόρα αποτελέσματα στις 7 Νοέμβρη.
Ακολούθως, επισκέφτηκε το κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ και συζήτησε με την προϊσταμένη Χρυσούλα Φίλιππα, τους εργαζόμενους και τους πελάτες.
Βρέθηκε στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, όπου είχε επαφή με το κοινό, ενώ δέχθηκε και πολλές επισκέψεις φίλων του στο εκλογικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου