Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ, ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


      Εγκαινίασε απόψε το εκλογικό του Κέντρο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, παρουσία του Μητρ. Μεσ. κ. Χρυσοστόμου, του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, του πρώην Υπουργού κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλου, του Νομάρχη Μεσσηνίας και υποψ. Περιφ. Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Δράκου, του Αντινομάρχη και υποψ. Αντιπερ. Μεσσηνίας κ. Σωτήρη Παναγιωτόπουλου , υποψηφίων του συνδυασμού του και πoλλύ κόσμου. Αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους  ανέλυσε τις αρχές του συνδυασμού του λέγοντας :
      «Ο συνδυασμός μας θέτει  στο επίκεντρο τον άνθρωπο , το δημότη, τη βελτίωση του επιπέδου ζωής του  , την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης.
      Επιδιώκουμε: Πάγωμα των δημοτικών τελών, βελτίωση της Καθημερινότητας και Εξυπηρέτηση του Πολίτη.
     Στοχεύουμε: Στην ενίσχυση των χωριών, Στην Κοινωνική Αλληλεγγύη – στη Κοινωνική Φροντίδα – Στην ενίσχυση της παροχής κοινωνικών υπηρεσιών – Δίνουμε προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και στα άτομα των ευπαθών ομάδων
    Θέλουμε: Αξιοποίηση και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής του νέου Δήμου, θέλουμε να ενθαρρύνουμε την κατασκευή εξοχικής κατοικίας, κυρίως από κατοίκους της Αθήνας.
     Στόχος μας, Η Ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, η  Ενθάρρυνση  δημιουργίας μικρών επιχειρήσεων
       Θα παλέψουμε: Για την κατασκευή και βελτίωση των υποδομών, του  οδικού δικτύου (δημοτικό και κυρίως αγροτικό), για εγγειοβελτιωτικά έργα, αποχετευτικό δίκτυο, δίκτυο ύδρευσης, αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων, προστασία του περιβάλλοντος, προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης, ενθάρρυνση  στην κατασκευή  μικρών, μεσαίων και μεγάλων τουριστικών επενδύσεων, ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, τόνωση της οικοδομικής δραστηριότητας και θα παλέψουμε για την καταπολέμηση της ανεργίας, αξιοποίηση του σημαντικού  πολιτιστικού κεφαλαίου του νέου Δήμου. Κατέρχομαι σε ένα δύσκολο εκλογικό αγώνα με κίνητρο τη διάθεση για προσφορά και όπλο μου την εμπειρία πολλών χρόνων στην Αυτοδιοίκηση.    
      Κανένας από όσους γνωρίζουν την μακρόχρονη πορεία μου στην αυτοδιοίκηση  δεν θα αμφισβητήσει το γεγονός ότι  πάντα ήμουν κοντά στο συνάνθρωπο μου και τις ανάγκες του ΣΑΣ ΚΑΛΩ, να συμπορευθείτε μαζί μας
και μαζί  να δημιουργήσουμε ένα νέο Δυνατό Δήμο Μεσσήνης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου