Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Eπισκέψεις υποψ. Δημάρχου Μεσσήνης Σ. Αναστασόπουλου σε σύλλογο πολυτέκνων

Το Σύλλογο Πολυτέκνων, Μεσσήνης και Περιχώρων, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και είχε συνάντηση με μέλη της Διοίκησης. Το πρώτο θέμα που του τέθηκε είναι η ανέγερση ιδιόκτητου κτηρίου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της οικογένειας Παύλου Πτωχού, το οποίο έχει παραχωρηθεί από τον ίδιο γι’ αυτό το σκοπό.
Επίσης, έθεσαν ως αιτήματα, να αυξηθεί η έκπτωση που έχουν οι πολύτεκνοι στα τέλη ύδρευσης από 30%  σε  50% και στις προσλήψεις στο Δήμο να προτιμούνται τέκνα πολύτεκνων οικογενειών.
Ο κ. Αναστασόπουλος συνεχάρη την Πρόεδρο και  το  Δ.Σ. για τη δραστηριότητά τους και δήλωσε πως ως νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και την πολύτεκνη οικογένεια, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια ενίσχυσης του έργου τους μέσα από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Με έμφαση τόνισε πως ο συνδυασμός «Δημοτική Ένωση Μεσσήνης» αναγνωρίζει την αξία και τη συνεισφορά της πολύτεκνης οικογένειας στην ελληνική κοινωνία.
Δεσμεύθηκε ότι θα προωθήσει άμεσα την κατασκευή του "Σπιτιού του πολύτεκνου" στη Μεσσήνη, ενώ αναγνώρισε τα δίκαια αιτήματά τους για τα τέλη ύδρευσης και τις προσλήψεις, επισημαίνοντας πως προβλέπονται από το νόμο.

Στη συνέχεια ο κ. Αναστασόπουλος επισκέφθηκε  τα Γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ στη Μεσσήνη. Συνομίλησε με του υπαλλήλους και επισήμανε τις δυνατότητες που θα έχει η νέα Δημοτική Αρχή ώστε να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της αγροτικής ζωής και των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου