Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Η περιοδία του υπ. Δημαρχου Καλαμάτας Θ.Μπρεδήμα

Με θερμές εκδηλώσεις έγινε δεκτός το βράδυ της Πέμπτης από τους κατοίκους των γειτονιών στην περιοχή του παλιού στρατοπέδου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θόδ. Μπρεδήμας, κατά τη διάρκεια των περιοδειών του. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων από τους κατοίκους, οι οποίοι του επισήμαναν ότι αισθάνονται παραμελημένοι από τη Δημοτική Αρχή.
Χθες το πρωί (22/10) ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας», επισκέφθηκε καταστήματα τα οδού Αθηνών. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους καταστηματάρχες και τους επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και με τους κατοίκους, ενώ επισκέφθηκε και τις κάθετες στην οδό Αθηνών οδούς.
Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε εκεί, ενώ οι κάτοικοι του επισήμαναν, ανάμεσα σε άλλα ζητήματα της καθημερινότητάς τους, το θέμα της οδικής πρόσβασης, λόγω των κακών δρόμων, αλλά και το ζήτημα των απορριμμάτων. Οδήγησαν δε τόσο τον ίδιο, όσο και τους υποψήφιους συμβούλους σε δύο οικόπεδα, κοντά στο παλιό νοσοκομείο, που έχουν μετατραπεί σε χωματερές με αποτέλεσμα ο υποψήφιος δήμαρχος να χαρακτηρίσει απαράδεκτη την κατάσταση.
Στη συνέχεια, επέστρεψε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στο μέγαρο «Τριανό», όπου δέχθηκε τους φίλους του, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Αρφαρών, ξεκινώντας από το Πλατύ και συνέχισε με Άγιο Φλώρο, Αρφαρά και Πήδημα, όπου άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου