Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο υπ. Περ. Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στον Πριφερειάρχη Φ.Χατζημιχάλη

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», σήμερα στις 10.30 το πρωί, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού, κκ Γιώργο Δέδε, Χρήστο Μαλαπάνη, Ντία Τζανετέα και Αναστάσιο Χειβιδόπουλο, είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη, με σκοπό την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας τη χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική, και πρόσθεσε ότι έγινε μια πολύ γόνιμη συζήτηση, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη, κ. Πέτρο Τατούλη και τους επικεφαλής των νομών,  για τα προβλήματα, τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Παράλληλα ενημερώθηκε από τον κ. Πέτρο Τατούλη για το πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο αναδεικνύει νέες πτυχές στο στρατηγικό σχεδιασμό για την Πελοπόννησο.
Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν θέματα εφαρμογής του ΕΣΠΑ, λειτουργίας του Αναπτυξιακού Νόμου, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, του ενεργειακού μέλλοντος της Πελοποννήσου, καθώς και άλλα κρίσιμα θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας και την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων των πολιτών.
Ο κ. Φώτης Χατζημιχάλης τόνισε ακόμη ότι το ζητούμενο όλων είναι ένα καλύτερο μέλλον για την Περιφέρεια και η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε συνέβαλε σημαντικά σε αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου