Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Περιβαλλοντική πολιτική υπ. Περ. Πελοποννήσου Π. Τατούλη

Μετά από έγκριση του φίλου Πέτρου Καπερναράκου κοινοποιούμε το mail που του έστειλε ο κ. Τατούλης σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει ,στην περίπτωση που εκλεγεί περιφερειάρχης Πελοποννήσου, για τα περιβαλλοντικά θέματα.

Αξιότιμε κ. Καπερναράκο, 
σε συνέχεια της εξαιρετικά εποικοδομητικής συνομιλίας που είχαμε στο Γύθειο, θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια εξαιρετικά σημαντικά ζητήματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος, τόσο της χλωρίδας όσο και της πανίδας. Βάσει  του σχεδίου  δράσης μας   προωθούμε  τη χάραξη  συγκροτημένης περιβαλλοντικής πολιτικής  που,  μεταξύ άλλων, διασφαλίζει την απαρέγκλητη τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας που διέπει τη διαχείριση των αποβλήτων των τυροκομικών μονάδων. Έτσι, σε αυτή μας την προσπάθεια θα σταθούμε αρωγοί, στη βάση μιας αμφίδρομης σχέσης,  στις δράσεις των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών  που μάχονται για την προστασία του περιβάλλοντος .Εμείς, στη «Νέα Πελοπόννησο», πιστεύουμε πως η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την υλοποίηση μιας επιτυχούς περιβαλλοντικής   πολιτικής  είναι η επίτευξη των απαραίτητων κοινωνικών συναινέσεων.

Με την βεβαιότητα ότι αυτή η πρώτη μας συνομιλία θα αποτελέσει τις γερές βάσεις για την επίτευξη των στόχων του κοινού μας αγώνα για να φτιάξουμε μια Πελοπόννησο, πρότυπο περιβαλλοντικής προστασίας και παράδειγμα βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης

Με εκτίμηση

Πέτρος Τατούλης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου