Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Υπ. Περιφ. Πελοποννήσου Δ. Δράκος στην Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας

«Η τουριστική προώθηση της Λακωνίας, με στοχευμένες ενέργειες πάνω σε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα, μπορούν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα, τα οποία έχουμε ανάγκη» τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας στα γραφεία της στην Σπάρτη, και πρόσθεσε: «Η Λακωνία είναι ένας τόπος που συνδυάζει  ιστορία, πολιτισμό αλλά και φυσικό πλούτο. Ολόκληρη αυτή η κληρονομιά είναι συσσωρευμένη, σε αυτόν τον σπουδαίο τόπο, σε αυτό τον σπουδαίο νομό. Την ξεχωριστή Λακωνία».
Παράλληλα, επεσήμανε ότι «η τουριστική ανάπτυξη της Λακωνίας, αλλά και των υπόλοιπων νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποτελεί πρωταρχικό στόχο στη νέα αιρετή Περιφέρεια» και δεσμεύτηκε ότι ο συνδυασμός ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ θα καταβάλλει ισχυρή προσπάθεια για την επίτευξή του. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι η νέα περιφερειακή Αρχή θα είναι «αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της Ένωσης και πως θα υπάρχει συνεχής συνεργασία ώστε να κατακτηθούν άμεσα τα καλύτερα αποτελέσματα για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου». Μαζί με τον κ. Δράκο, συμμετείχε στη συνάντηση αναλαμβάνοντας ουσιαστικό ρόλο και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Παναγιώτης Φαρλέκας, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
Η περιοδεία των Δ. Δράκου, Π. Φαρλέκα και των υποψηφίων συμβούλων στην Σπάρτη συνεχίστηκε με επίσκεψη στα ΚΑΠΗ, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε ένα ζεστό φιλικό κλίμα με ένα μεγάλο αριθμό μελών. Τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις συζητήσεις ήταν η οικονομική κρίοη που διέρχεται η χώρα και οι μειώσεις στις συντάξεις.
Νωρίτερα, είχαν επισκεφθεί την Ένωση Πολυτέκνων Σπάρτης, όπου συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης και της Ανεργίας, η οποία έχει αυξηθεί δραματικά και στο νομό Λακωνίας.
Τέλος, οι Δ. Δράκος, Π. Φαρλέκας και οι υποψήφιοι σύμβουλοι, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον τοπικό Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου