Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επεισόδια στην Μαραθόλακα

Παρά τις δικαστικές αποφάσεις ,την Τετάρτη το πρωί  έγινε προσπάθεια για ακόμα μια φορά, να χρησιμοποιηθεί  η χωματερή. Οι κάτοικοι ,όπως είναι φυσικό αντέδρασαν έντονα, με αποτέλεσμα να καλέσουν περιπολικό της Αστυνομία και να κατατεθούν μηνύσεις.
Συγκεκριμένα η ΔΕΚΕ Περ. Πελοποννήσου, με έγγραφο της έδωσε άδεια στο ΦΟΔΣΑ Αργολίδας να μεταφέρει δεματοποιημένα  σκουπίδια ,30 δέματα για την ακρίβεια, από το Κρανίδι, για να επεξεργαστούν στο μηχάνημα Σούκου. Οι κάτοικοι της περιοχής, μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός, αντέδρασαν καλώντας την Αστυνομία και καταθέτοντας μηνύσεις. Οι άντρες της Αστυνομίας προχώρησαν στην σύλληψη του οδηγού της νταλίκας. Δημιουργήθηκε στιγμιαία ένταση, με φραστικές επιθέσεις και από τις δύο πλευρές, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων όμως το επεισίδιο έληξε.
Από την πελυρά του Δήμου Καλαμάτας έφτασε στο σημείο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ι.Καμβύσης και ο Γ.Γ. του Δήμου Π. Κουτσογιαννόπουλος , οι οποίοι είπαν ότι δεν γνώριζαν για την εντολή που είχε δοθεί από την περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου