Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Επισκέψεις υποψ. Δημάρχου Μεσσήνης Σ.Αναστασόπουλου

Υπηρεσίες, αλλά και καταστήματα της πόλης της Μεσσήνης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος.
Με τον κ. Δ. Οικονομόπουλο
         Αρχικά, συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του 2ου Γραφείου Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Δημήτρη Οικονομόπουλο, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ζητήματα εκπαίδευσης της περιοχής. Ο κ. Αναστασόπουλος ενδιαφέρθηκε για την κάλυψη των οργανικών θέσεων που προβλέπονται από εκπαιδευτικούς και ο κ. Οικονομόπουλος τον ενημέρωσε πως σχεδόν στο σύνολό τους είναι καλυμμένες.
          Ο Προϊστάμενος του Γραφείου επισήμανε στον Υποψήφιο Δήμαρχο το πρόβλημα χώρων στο κτήριο που στεγάζεται το Νηπιαγωγείο Βαλύρας, στο Δήμο Ιθώμης, όπου ο αριθμός των παιδιών είναι μεγάλος. Ο κ. Αναστασόπουλος ενημέρωσε τον προϊστάμενο ότι έχει ήδη κατατεθεί στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) ο φάκελος για την τοποθέτηση προκατασκευασμένων κτηρίων βαρέως τύπου.
          Ο κ. Οικονομόπουλος παρατήρησε πως ζητούμενο όλων είναι η αποτελεσματική συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών με οφέλη και για τους μαθητές και για τους εκπαιδευτικούς. Γι’ αυτό έθεσε το θέμα της σωστής συντήρησης από τη Δημοτική Αρχή των σχολικών κτιρίων, προκειμένου να αποφεύγονται περιττές δαπάνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου