Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η περιοδεια του υπ. Περιφ. Πελοποννήσου Δ.Δράκου

Ομιλία στους Μολάους
Τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναφορικά με την ενίσχυση και αναβάθμιση του νομού Λακωνίας και των περιοχών του, ανέπτυξε σε ομιλίες που έκανε την Παρασκευή 29/10 σε Μονεμβασιά και Μολάους, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Ομιλία στην Μονεμβάσια

Αναφερόμενος στη Μονεμβασιά, ο Δ. Δράκος υπογράμμισε την αξία της ιστορικότητας της καστροπολιτείας της, καθώς και ολόκληρης της γύρω περιοχής και δεσμεύτηκε για την εφαρμογή ενός προγράμματος προβολής, προώθησης και διαφήμισης των ιστορικών μνημείων της Λακωνίας και της Πελοποννήσου γενικότερα. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης πρόσθεσε επίσης ότι η ενίσχυση του τοπικού οδικού δικτύου σε συνδυασμό με την διεκδίκηση της κατασκευής και ολοκλήρωσης της οδικής σύνδεσης Λεωνιδίου και Μονεμβασιάς μέσω ενός σύγχρονου άξονα, πρόκειται να δώσουν μία άλλη προοπτική, τόσο για την αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής από Έλληνες και ξένους επισκέπτες, όσο και και για την συνολική ανάπτυξη της Οικονομίας της.
Στην ανάγκη για ενίσχυση των τοπικών υποδομών και κυρίως, σε ότι αφορά το οδικό δίκτυο, αναφέρθηκε και κατάτην ομιλία του στους Μολάους ο Δ. Δράκος. Παρουσίασε επίσης τους άξονες της πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει με βάση το πρόγραμμα του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναφορικά με την ανάπτυξη της Αγροτικής Οικονομίας της Λακωνίας και της Πελοποννήσου. Ξεχωριστή αναφορά έκανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε ότι αφορά το μείζον, όπως το χαρακτήρισε, θέμα της αναβάθμισης του νοσοκομείου Μολάων. «Είναι στο χέρι μας να μην επιτρεψουμε τον Καλλικρατη και στην Υγεία και θα πορευτούμε αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα την στήριξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου Μολάων» είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Δράκος.

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ
Με θερμότητα έγινε στο μεταξύ δεκτός από τους κατοίκους της Κυπαρρισίας  στην επίσκεψη που πραγματοποίησε εκεί το μεσημέρι του Σαββάτου 30/10, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τους υποψήφιους περιφερειακούς τους συμβούλους.
Απευθυνόμενος στο μεγάλο σε αριθμό ακροατήριο που είχε μαζευτεί για νατον υποδεχθεί και να τον ακούσει, ο Δ. Δράκος τόνισε:  «Εδώ από την καρδιά της δυτικής Πελοποννήσου, την πανέμορφη Κυπαρισσία ολοι εσείς στέλνετε το μήνυμα της νίκης. Στέλνετε το μήνυμα της ελπίδας απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ολόκληρη η Μεσσηνία, ολόκληρη η Πελοπόννησος μπάινει σε αναπτυξιακή τροχιά, βαδίζει στα νέα πρότυπα που θα περιέχουν οργανωμένες προτάσεις και λύσεις σε όλα τα προβλήματα του τόπου μας, της αγαπημένης μας Πελοποννήσου. Και με τον δυνατό συνδυασμό μας θα επιτύχουμε απέναντι σε όλες τις προκλήσεις».΅Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε ακόμη στην αναβάθμιση του οδικού άξονα αλλά και τον υπηρεσιών Υγείας στην περιοχή, ζητήματα τα οποία χαρακτήρισε υψηλής σημασίας και δεσμεύτηκε να εξαντλήσει κάθε προσπάθειας προς την κατεύθυνση της διεκδίκησης της καλύτερης συνατής φροντίδας και αντιμετώπισής τους.
Το απόγευμα, ο Δ. Δράκος περιοδεύει στο Λεωνίδειο, με τη συνοδεία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Λυκουρέντζου, του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου