Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δραστηριότητες υποψηφίων

Το πρόγραμμα του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Θεόδωρου Σαμπαζιώτη

ImageΟ υποψήφιος περιφερειάρχης Θεόδωρος Σαμπαζιώτης το Σάββατο 23-10 θα  βρίσκεται με συμβούλους του συνδυασμού στην κεντρική αγορά Καλαμάτας και την Κυριακή 24-10 θα περιοδεύσει στον νομό Λακωνίας.









Δημήτρης Καφαντάρης, υποψήφιος δήμαρχος Πύλου-Νέστορος

Πρόγραμμα Περιοδειών του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλου Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/10/2010

ΠΛΑΤΑΝΟΣ,18.30 ΠΑΠΟΥΛΙΑ,19.00 ΓΛΥΦΑΔΑ,20.00 ΙΚΛΑΙΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ (ΠΡΩΙ) 23/10/2010

  ΠΥΛΟΣ – ΑΓΟΡΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ)

  ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ,18.00 ΓΙΑΛΟΒΑ,18.30 ΣΧΟΙΝΟΛΑΚΑ,19.00 ΠΥΛΑ,19.30 ΚΥΝΗΓΟΥ



Φίλιππος Μπάμης, υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας κ. Φίλιππος Μπάμης την Πέμπτη 21-10-2010 συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού επισκέφθηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Κεντρικού, Μάλτας, Ανδανίας, Φίλια, Λουτρού και Οιχαλίας.

Στην Οιχαλία επισκέφθηκε και τα καταστήματα και συνομίλησε με τους επαγγελματίες για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Την Παρασκευή 22-10-2010 και ώρα . ο   κ. Φίλιππος Μπάμης θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στο Δώριο.

Το Σάββατο 23-10-2010 και ώρα . θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρο του συνδυασμού στο Διαβολίτσι.


Αναστάσιος Τσορώνης, υποψήφιος δήμαρχος Πύλου-Νέστορος

ImageΤην   Τετάρτη 20-10-2010   ο  Δήμαρχος  Νέστορος και  υποψήφιος  Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Αναστάσιος  Τσορώνης , παρευρέθη   στην  Πύλο , Έδρα του  νέου  Καλλικρατικού  Δήμου  Πύλου – Νέστορος, όπου  παρακολούθησε  τις  εορταστικές  εκδηλώσεις  της  επετείου της  Ναυμαχίας του  Ναυαρίνου . Κατά  την  διάρκεια  της  επίσκεψης  αυτής  είχε  την  ευκαιρία  να  συνομιλήσει  με  συνδημότες  του  από  όλο  τον  Καλλικρατικό  Δήμου ΄΄ Πύλου – Νέστορος ΄΄ .

   Κατά  τις  απογευματινές  ώρες  συγκάλεσε  στην  Πύλο, σε  κεντρικό  ξενοδοχείο  της  Πόλης, συγκέντρωση  με  όλους  τους  υποψηφίους  Δημοτικούς  συμβούλους  όπου  συζητήθηκαν  οι  βασικές  αρχές  της μεγάλης  Δημοκρατικής  Πλουραλιστικής  παράταξης καθώς  και  θέματα  που  αφορούν  στην  οργάνωση   των  ενεργειών  για  την  περαιτέρω   πορεία  προς  τις  εκλογές  της   7ης  και 14ης  Νοεμβρίου .

     Σε  κλίμα  απόλυτης  συνεργασίας και  σύμπνοιας   ακούστηκαν  και  καταγράφηκαν  προτάσεις  από τους  υποψηφίους  όλων  των  Καποδιστριακών  Δήμων , προκειμένου  να  ολοκληρωθεί  το  πρόγραμμα  του  συνδυασμού .

    Αποφασίστηκε  ομόφωνα  ότι  το  διακύβευμα  αυτών  των  εκλογών  είναι   η  ίδια  η  Αυτοδιοίκηση 1ου  και  2ου , και  ότι  όλοι  μαζί συμμετέχουμε  σ’αυτόν τον  πολιτισμένο  πολιτικό  αγώνα  γιατί  ο  τόπος  χρειάζεται  τις  αλλαγές που  φέρνει  ο  ΄΄ Καλλικράτης ΄΄ προς  όφελος  όλου  του  λαού.

    Οι  συμμετέχοντες  εξέφρασαν  την  ικανοποίησή  τους  για  την  στελέχωση  του  ψηφοδελτίου  , που  είναι  ψηφοδέλτιο  Νίκης  για  τον  μεγάλο  Καλλικρατικό  συνδυασμό  της ΄΄ Δυναμικής  Αναπτυξιακής  Πορεία του  Δήμου  Πύλου – Νέστορος΄΄ .

   Κλείνοντας  την  συζήτηση  ο  υποψήφιος  Δήμαρχος  Πύλου – Νέστορος κ. Αναστάσιος  Τσορώνης  ανακοίνωσε  ότι  στις  25-10-2010 και   ώρα 06 :30 μ.μ. θα  πραγματοποιήσει  προεκλογική  ομιλία  για  τους  ετεροδημότες  της  Αθήνας  στην  Πλατειά  Καραϊσκάκη   στο  ξενοδοχείο ΄΄ ATHENS  IMPERIAL ΄΄ .

Το πρόγραμμα της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Δήμητρας Λυμπεροπούλου

ImageΗ υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τον Συνδυασμό Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά, κα Λυμπεροπούλου Δήμητρα Την Παρασκευή  22/10/2010 θα επισκεφτεί:

Τον Δήμο Άριος στις π.μ

Τον  Δήμο Θουρίας στις  π.μ

Τον Δήμο Αρφαρών στις στις π.μ






Παναγιώτης Νίκας, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας

Με επίσκεψή του στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, στις το πρωί, συνεχίζει τις περιοδείες του ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος δήμαρχος Παν. Νίκας.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί την οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού και τους ενδιάμεσους δρόμους.

Στις το απόγευμα θα επισκεφθεί τα καταστήματα της οδού Αθηνών και στις το βράδυ θα βρεθεί στο εκλογικό του κέντρο.








Θόδωρος Μπρεδήμας, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας


Επίσκεψη Μπρεδήμα σε ΔΟΥ, καρνάγιο και ΙΚΑ

Από τη ΔΟΥ Καλαμάτας ξεκίνησε την Πέμπτη το πρόγραμμα των επισκέψεών του στις δημόσιες υπηρεσίες ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θόδ. Μπρεδήμας, όπου είχε επαφές με τους υπαλλήλους και το κοινό.

Ο Θόδ. Μπρεδήμας επισκέφθηκε και το καρνάγιο της μαρίνας, το οποίο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από την εκδήλωση μπουρινιού το απόγευμα της Κυριακής. Αφού διαπίστωσε ο ίδιος το μέγεθος της βλάβης που έχει προκληθεί, επισήμανε ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, υπογραμμίζοντας ότι διακυβεύεται η σωματική ακεραιότητα τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών. Ζήτησε δε να ξεκινήσουν τάχιστα τα έργα αποκατάστασης των ζημιών.     

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας» βρέθηκε στη συνέχεια στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, στην οδό Φιλελλήνων. Είχε ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τις διοικητικές υπηρεσίες από το διοικητικό διευθυντή του Περικλή Γεωργακόπουλο και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις παράνομης είσπραξης συντάξεων από μη δικαιούχους. Ακολούθως, επισκέφθηκε και την υγειονομική μονάδα του ΙΚΑ στην οδό Πλάτωνος. Εκεί, συναντήθηκε με τον υγειονομικό διευθυντή Στάθη Λευθεριώτη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατρούς και ασφαλισμένους. Οι τελευταίοι τού επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή και επισήμαναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια, δέχθηκε φίλους του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και το απόγευμα βρέθηκε σε συνοικίες της Καλαμάτας.




Σταμάτης Μπεχράκης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σταμάτης Μπεχράκης με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού την Πέμπτη 21/10/10 επισκέφτηκε επιχειρήσεις στην οδό Αθηνών από το κέντρο μέχρι την Αγία Τριάδα. Μας μεταφέρθηκε η αγωνία  τους για την έλλειψη δουλειάς αφού πολλοί από αυτούς είναι στο όριο της επιβίωσης. Επίσης έγινε επίσκεψη στο εργοστάσιο του Βιολογικού καθαρισμού. Ο υπεύθυνος λειτουργίας της μονάδας κ. Μιχάλης Βασιλειάδης  και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ενημέρωσαν με λεπτομέρεια για τα τμήματα και τον τρόπο επεξεργασία των λυμάτων. Η μονάδα είναι  λειτουργική αλλά γερασμένη και πρέπει ο Δήμος να εξασφαλίσει  κονδύλια για την αναβάθμισή της και τον εκσυγχρονισμό της.

Το απόγευμα μέλη του συνδυασμού θα επισκεφθούν την οδό 23ης Μαρτίου και την περιοχή του ιστορικού κέντρου.

Την Παρασκευή 22/10/10 ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα επισκεφθούν καταστήματα  της Νέας εισόδου, την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και το Βιοτεχνικό Πάρκο.



Νίκος Διασάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Νίκος Διασάκος θα επισκευθεί:

Την Παρασκευή

ιατρεια ΙΚΑ

ΟΑΕΔ

Φυτειά

Το Σάββατο

Βεργα-Μαντινεια

Αγ. Δημήτρη –Γουλιμίδες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου