Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Θέλουμε νέα παιδιά με χαμόγελο και όχι με κατάθλιψη» το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά σήμερα από την Καλαμάτα

Ολοκληρώνοντας την 2ημερη περιοδεία του στην Μεσσηνία, σήμερα , ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ,επισκέφτηκε την πόλη της Καλαμάτας.
Έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο, που συνάντησε στον δρόμο, μιλώντας και χαιρετώντας τους όλους. Μετά από μια βόλτα  στα καταστήματα της οδού Αριστομένους και συνοδευόμενος από τον Υπ. Περ. Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο , τον Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σ. Παναγιωτόπουλο αλλά και αρκετών υπ. Δημάρχων και συμβούλων, κατέληξε στον εκλογικό κέντρο του υποψήφιου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου.
Με συγκίνηση θυμήθηκε , ότι το 1977 από τον ίδιο χώρο που βρίσκεται το εκλογικό κέντρο ήταν τα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ., από όπου και ξεκίνησε την πορεία του. Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Δράκου, είπε, ότι η επιλογή για πρώτο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Δημήτρη Δράκο είναι επιλογή νίκης. Η μόνη οδός σωτηρίας, για να φύγουμε από την κρίση , είναι η ανάπτυξη όχι τα κλειστά μαγαζιά και τα κατεβασμένα ρολά που αντίκρισε κατεβαίνοντας την Αριστομένους. «δεν σας  μιλάω σαν αρχηγός της Ν.Δ. αλλά σας μιλάει ο δικός σας ο Αντώνης» , είπε χαρακτηριστικά. Ζήτησε την ψήφο του κόσμου όχι για να κερδίσει ο ίδιος , ούτε για το κόμμα της Ν.Δ. αλλά για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο, την Μεσσηνία, την Περιφέρεια, την Πελοπόννησο, για να φύγει η κατάθλιψη από τα πρόσωπα των νέων ,κυρίως. Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Δράκος ,αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Σαμαρά και όλους όσους βρέθηκαν εκεί για να τον στηρίξουν, ζήτησε να αντίσταση  στις λάθος επιλογές να γίνει άλμα στην ανάπτυξη.
Ακολούθως, κάνοντας βόλτα στα μαγαζιά της οδού Αριστομένους και συνομιλώντας  με καταστηματάρχες και πολύ κόσμο, έφτασε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου και νύν Δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα. Καταπληκτικό ,χαρακτήρισε ο κ. Σαμαράς, το ψηφοδέλτιο του κ. Νίκα, με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Άνθρωπο των έργων για το καλύτερο αύριο όλων μας μα περισσότερο των παιδιών μας, χαρακτήρισε τον Παν. Νίκα, που έχει αποδείξει  ότι στο κάθε ευρώ έδωσε αξία και ουσία.
Ανταπαντώντας ο κ. Νίκας  ανέφερε  ότι τόσο αυτός όσο και οι υποψήφιοι σύμβουλοι για τον νέο διευρυμένο δήμο Καλαμάτας  έχουν στόχο την προσφορά και όχι την εξουσία. Για την εφαρμογή του Καλλικράτη τόνισε ότι στην εφαρμογή του θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα, και χαρακτήρισε το Μνημόνιο και τον Καλλικράτη τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Στάθηκε στο πλάι του Δ. Δράκου και έκλεισε  τον σύντομο αυτό χαιρετισμό του, λέγοντας ότι το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου θα είναι βράδυ νίκης.
Ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του  ο κ. Σαμαράς στην Καλαμάτα κάνοντας  μια σύντομη επίσκεψη στην ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου