Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Οι δραστηριότητες του υπ.Περιφ. Πελοποννήσου Δ. Δράκου

«Η επέκταση της Βιομηχανικής Περιοχής και η δημιουργία του πρώτου Κέντρου Επιχειρηματικότητας, το οποίο θα μπορεί να στεγαστεί μέσα στο χώρο της ΒΙ.ΠΕ., για εμάς, ως αυριανή Περιφερειακή Αρχή, είναι θέμα άμεσης προτεραιότητας» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Δημήτρης Δράκος κατά την επίσκεψή του στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης, σήμερα Τρίτη 19/10, με τη συνοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη. Και πρόσθεσε: «Κύριος στόχος μας, είναι η οργανωμένη επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και η εξέλιξη σε ένα καλά οργανωμένο διαμετακομιστικό κέντρο. Θα ενισχύσουμε όλες τις προσπάθειες εκείνες που θα ανοικοδομηθεί και πάλι η Eπιχειρηματικότητα». Νωρίτερα οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όπου μαζί με τον πρόεδρο Ιωάννη Μπουντρούκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησαν για το ζήτημα του παραεμπορίου, που αποτελεί μείζον πρόβλημα για τον κλάδο. κύριο πρόβλημα του κλάδου. Ο Δ. Δράκος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως «το παραεμπόριο πλήττει θανάσιμα το συμφέρον των κανονικών εμπόρων, υπονομεύει συνολικά το παρόν και το μέλλον του κλάδου και της Οικονομίας και προσβάλλει την αξιοπρέπεια εκείνων των επαγγελματιών που πασχίζουν να τα φέρουν πέρα, σεβόμενοι το νόμο»  και δεσμεύτηκε να πράξει ότι είναι δυνατόν εντός του πλαισίου αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, προκειμένου να παταχθεί το φαινόμενο.
Οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης πραγματοποίησαν επίσκεψη και στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας και συνομίλησαν με την πρόεδρο Κυριακούλη Γεωργία και τα μέλη του Δ.Σ. για την αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών που διαθέτει στους πολίτες, ενώ αργότερα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με οδηγούς των λεωφορείων, οι οποίοι στάθηκαν κυρίως στο «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους. Όπως έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν με τους ιδιοκτήτες των φορτηγών Δ.Χ., έτσι και αυτή τη φορά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, τοποθετήθηκε με θετικό πνεύμα αναφορικά με τα αιτήματά τους και δήλωσε τη συμπαράστασή του στον αγώνα του κλάδου τους.
Όσον αφορά στο θέμα της μετακίνησης των μαθητών, που αποτελεί και πανελλαδικό πρόβλημα, ο Δ. Δράκος δήλωσε πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για την άμεση λύση του, δεδομένου ότι τα πράγματα θα δυσκολέψουν με τις καινούριες αρμοδιότητες των νέων «Καλλικρατικών» δήμων.
Η περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας το απόγευμα ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στα χωριά της Γορτυνίας Κοντοβάζαινα, Τρόπαια, Σταυροδρόμι, Λαγκάδια, Βαλτεσινίκο και Βυτίνα.
Την Τετάρτη 20/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος μεταβαίνει στην Πύλο, για να παραστεί στις εκδηλώσεις του εορτασμού της 183ης Επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου