Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Στο Ναύπλιο ο υπ. περ. Πελοποννήσου Δ, Δράκος

Περιοδεία στην πόλη του Ναυπλίου πραγματοποιεί το πρωί της Πέμπτης  21/10, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Δημήτρης Δράκος, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν νομάρχη Βασίλη Σωτηρόπουλο, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 9.30 π.μ. με επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ναυπλίου, ενώ επόμενοι σταθμοί της περιοδείας είναι το Νοσοκομείο Ναυπλίου και η Πυροσβετική Υπηρεσία. Στη συνέχεια οι Δ. Δράκος και Β. Σωτηρόπουλος θα επισκεφθούν την αγορά της πόλης, προκειμένου να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες και κατοίκους.
Το βράδυ στις 8.00 μμ., ο Δημήτρης Δράκος πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα το συνδυασμό του ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, μαζί με τους πέντε υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, σε εκδήλωση σχεδιασμένη για τα Μέσα Ενημέρωσης, η οποία φιλοξενείται στο αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι κεντρικοί άξονες και οι βασικές θέσεις του προγράμματος του συνδυασμού. 
Στην εκδήλωση θα παραστούν οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου