Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

88χρονος νεκρός στην Βασιλάδα.

Νεκρός, από αστυνομικό του Α.Τ. Μεσσήνης , βρέθηκε σήμερα το απόγευμα 88χρονος στο χωρίο Βασιλάδα του Δήμου Ανδρούσας.
Συγγενείς του άτυχου 88χρονου, ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, αφού προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και δεν μπορούσαν, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν. Όταν έφτασε, στο σπίτι του ηλικιωμένου ο αστυνομικός, βρήκε την εξώπορτα και ένα από τα παράθυρα ανοιχτά, χωρίς ίχνος παραβίασης. Μπαίνοντας στο σπίτι, το είδε πολύ αναστατωμένο , και τον ηλικιωμένο στον υπνοδωμάτιο, γερά δεμένο στα χέρια και στα πόδια και πεσμένο στο πλάι. Στο κεφάλι του είχε μια κουβέρτα η οποία είναι γεμάτη με αίμα.
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας κ. Νίκος Μπάστας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ηλίας Γεωργόπουλος, ο Διοικητής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας κ. Πούπουζας και άνδρες της σήμανσης, ενώ αναμένεται και ο Ιατροδικαστής Ναυπλίου κ. Κοττακίδης, ώστε να διενεργήσει αυτοψία.
Τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου του ηλικιωμένου, θα εξακριβωθούν από την νεκροψία που θα διενεργήσει ο κ. Ιατροδικαστής.
Γείτονες του άτυχου 88χρονου ,δήλωσαν στους αστυνομικούς, ότι την τελευταία φορά που είδαν τον ηλικιωμένο ήταν την Παρασκευή.
Ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση έχουν αρχίσει να καταθέτουν γνωστοί του 88χρονου.
Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και στο φιλικό περιβάλλον του θανόντος. Με το πρώτο φώς της ημέρας , η σήμανση θα συνεχίσει τις έρευνες στον σπίτι του άτυχου 88χρονου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου