Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

29χρονος πυροβόλησε φίλο του

Το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Μελιγαλά  29χρονος πυροβόλησε εναντίον 44χρονου φίλου του μετά από έντονο καυγά που είχαν. Ο 44χρονος γλύτωσε από καθαρή τύχη αφού με μια αντανακλαστική κίνηση προς τα εμπρός  τα σκάγια τον χτύπησαν στην αριστερή ωμοπλάτη.  Ο 29χρονος δράστης βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το θύμα και κοντά στο αυτοκίνητο κοινού γνωστού τους, που βρισκόταν το θύμα.
Το βράδυ του Σαββάτου ο δράστης μαζί με ένα κοινό τους φίλο ήταν στο σπίτι του θύματος στο Ζευγολατιό και μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ αποφάσισαν να πάνε σε βενζινάδικο της περιοχής να πάρουν βενζίνη γιατί το αυτοκίνητο του ενός δεν είχε.
Ο 29χρονος με τον 44χρονο όμως είχαν αρχίσει από το σπίτι να τσακώνονται ,με το θύμα να έχει χτυπήσει τον δράστη. Ο καυγάς, όμως συνεχίστηκε και μέσα στο αυτοκίνητο. Ο δράστης , προφασιζόμενος ότι χρειάζεται χρήματα πήγε στο σπίτι του , βγαίνοντας κρατούσε μια κυνηγητική καραμπίνα και σημάδευε προς τον 44χρονο,που καθόταν στην θέση πίσω από τον οδηγό. Παρά την μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το θύμα κόλλησε το σώμα του πίσω από τον οδηγό ,με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά στην δεξιά ωμοπλάτη. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο.
Ο δράστης μετά τον πυροβολισμό γύρισε μέσα  στο  σπίτι του μαζί  με το όπλο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση  του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά με επικεφαλής το Διοικητή του Τμήματος Βασίλη Τσιγαρίδη, που με μια οργανωμένη επιχείρηση  κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, χωρίς να δημιουργηθεί απολύτως  κανένα άλλο επεισόδιο, αφού δεν  μπορούσαν να προβλέψουν τις αντιδράσεις του δράστη.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Καλαμάτας ,που πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή στον Ανακριτή.
 

Το Σάββατο, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα , δύο αδέλφια από το χωριό Πλατύ του Δ. Αρφαρών, για προσωπικές διαφορές, εξύβρισαν και πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα έναν ζευγάρι  49χρονων , ευτυχώς  χωρίς να τραυματισθεί κανένα.
Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του δραστών, βρέθηκαν 4 κυνηγητικά όπλα (δύο δίκαννα, ένα μονόκαννο και μια καραμπίνα) όπου και κατασχέθηκαν, ενώ γίνεται έρευνα για το αν τα είχαν νόμιμα. Τα δύο αδέλφια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου