Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση απόσυρσης υποψηφιότητας Τ. Κατσίβελα

Σύμφωνα, όμως , με το άρθρο 14 παρ. 12 του Ν. 3852/2010, για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και εκπροσώπους τοπικής κοινότητας στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 ισχύουν αποκλειστικά και μόνο τα κωλύματα του άρθρου 29 ΚΔΚ, στα διοικητικά όρια της εκλογικής τους περιφέρειας. Έτσι δεν μπορούν να εκλεγούν στα αξιώματα των Δημοτικών Αρχών… οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι των φορέων του δημόσιου τομέα, όπως αυτός είναι οριοθετημένος κατά το χρόνο διενέργειας των εκλογών, που υπηρετούν στις εκλογικές περιφέρειες, στα διοικητικά όρια των οποίων ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης ή Διεύθυνσης ένα έτος πριν από τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών, δηλαδή από 6 Νοεμβρίου 2009.
Μετά από αυτό απέσυρε την υποψηφιότητά του από τον Δήμο Τριφυλίας ο Τ. Κατσίβελας με γραπτή δήλωσή του προς τα τοπικά ΜΜΕ.
Στην δήλωσή του κάνει λόγο για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και ομοβροντία μεθοδεύσεων, φωτογραφική αναφορά στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών στο πρόσωπό του. Μιλά για λασπολόγους και μισθοφόρους που πρόσκεινται στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μιλά για κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας.
 Κλείνοντας την δήλωσή του αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά :
«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου αποσύρω την υποψηφιότητά μου , καταγγέλλοντας δημόσια το κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας που έχει αναπτυχθεί και το οποίο λαβώνει καίρια την τοπική δημοκρατία και τον πολιτικό πολιτισμό μας. Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας θα αξιολογήσουν όλα όσα θέτω σε γνώση τους και θα δώσουν την πρέπουσα απάντηση, συσπειρωμένοι πίσω από μια αξιόπιστη πρόταση προοπτικής για την τοπική κοινωνία και το Δήμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου