Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Οικογενειακή επιχείρηση καλλιέργειας κάνναβης

Σήμερα το πρωί στις 7:40 σε αγροτική περιοχή του Πεταλιδίου Μεσσηνία άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν πατέρα και γιό 59 και 41 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι και οι δύο Πεταλιδίου.



Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί σε περιβόλι ιδιοκτησίας των συλληφθέντων βρήκαν 20 δέντρα ινδικής κάνναβης ύψους 20 εκ. έως 1,50 μέτρο. Τα δέντρα τα ποτίζονταν από βρύση του σπιτιού του ενός από τους κατηγορούμενους , που βρισκόταν κοντά στο περιβόλι.


Εκτός από αυτό όμως σε έρευνα, που έκαναν οι άντρες Δίωξης Ναρκωτικών, στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων άφωνοι αντίκρισαν άλλη μία φυτεία μέσα στο σπίτι. Αφού, όπως περιγράφει και το Δ. Τύπου της αστυνομίας, «όπου και να κοιτούσες δεν έβλεπες τίποτα άλλο παρά μόνο φυτά ινδικής κάνναβης». Στο υπόγειο του σπιτιού βρέθηκαν 136 φυτά σε πλαστικές γλάστρες ύψους 5 εκ., 26 δέντρα κάνναβης φυτεμένα στο έδαφος ύψους 5-10 εκ. Δεν του έφταναν όμως αυτά είχε και στο υπνοδωμάτιό του είχε επεξεργασμένη κάνναβη βάρους 12,4 γρ. σε σκόνη. Στον γύρω χώρο του σπιτιού βρέθηκαν σε ντενεκέδες δέντρα ύψους 20-30εκ.


Σε αντίθεση ο δεύτερος συληθείς ήταν ποιο προσεκτικός αφού σε έρευνα που έγινε και στο δικό του σπίτι δεν βρέθηκε καμία ποσότητα κάνναβης.


Τα φυτά ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους ασκηθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου