Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδήλωση για τα τροχαία ατυχήματα στην Κυπαρισσία

Στην Κυπαρισσία βρέθηκε ο Τάσος Μαρκουίζος  ,γνωστότερος ως Ιαβέρης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε  ο Σύλλογος Γυναικών Κυπαρισσίας για τα τροχαία ατυχήματα.
«Η συμπεριφορά μας ως οδηγοί δείχνει ότι είμαστε ηλίθιοι, αφού   δεν τηρούμε βασικούς κανόνες ασφαλείας με αποτέλεσμα να συντελείται μία γενοκτονία στους δρόμους της Ελλάδας.» , τόνισε ο Ιαβέρης στην ομιλία του. Μίλησε για έλλειψη παιδείας που ξεκινά από το σπίτι μας και ότι θα πρέπει να διδάσκεται σαν μάθημα στα σχολεία μας. Το 87% των ατυχημάτων γίνονται σε ταχύτητες μικρότερες των 40 χιλιομέτρων και σε κοντινή απόσταση από το σπίτι μας. Μίλησε για θέματα ασφαλείας και για την χρήση της ζώνης ασφαλείας, το κράνος για τις μηχανές, για τα παιδιά που πρέπει να κάθονται στο πίσω κάθισμα ,για τις διαφημιστικές ταμπέλες που μας αποσπούν την προσοχή όταν οδηγούμε. Παράλληλα με την ομιλία του προβάλλονταν και βίντεο με  τροχαία ατυχήματα .
Τον Ιαβέρη προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας Ιζαμπέλα Μπάχμαν, μήνυμα του Νομάρχη διάβασε η Μπέσσυ Πλέτσα, χαιρετισμό απεύθυνε  ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας Γ. Σαμπατζιώτης. Παραβρέθηκα ν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας Γιάννα Κωνσταντέλλο, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θανάσης Πετρόπουλος, ο υποδιοικητής τηςΤροχαίας Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Πάνος Μπόζος. Ο κόσμος όμως που παραβρέθηκε στην εκδήλωση ήταν λιγοστός  πράγμα δυσάρεστο για ένα τόσο σοβαρό θέμα που μας αφορά όλους άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου