Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Οι επαφές του Υπ.Περιφερειάρχη Δ. Δράκου.

Από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ξεκίνησε την Πέμπτη 9-9-2010 τις επαφές του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Δράκος
Η συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Μπέζο, τα μέλη του Δ.Σ και τους εκπροσώπους των εργαζομένων στηρίχτηκε γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο χώρος της υγείας και επισημάνθηκε η προσπάθεια κοινής διαμόρφωσης ιδεών στο χώρο της περίθαλψης σε όλη την περιφέρεια.
Ο κ Μπέζας κατάθεσε και ένα υπόμνημα στο Δ. Δράκο για την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας ενώ τέλος επισκέφθηκε και το υπό κατασκευή αιμοδυναμικό εργαστήριο που από τις αρχές του χρόνου θα δοθεί στην υπηρεσία των πολιτών.
Στη συνέχεια ο Δ. Δράκος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και τον διοικητή κ. Νίκο Μπάστα και συζήτησαν εκτενώς τα θέματα ασφάλειας τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας ήταν ο επόμενος σταθμός του Δ. Δράκου και η συνάντηση με τον διοικητή κ. Χαράλαμπο Αφάλη και τοποθετήθηκε γύρω από το μεγάλο έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική υπηρεσία και η προσφορά στην πρόληψη αλλά και την καταστολή των πυρκαγιών.
Τέλος ο Δ. Δράκος συναντήθηκε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας όπου αναφέρθηκε στις αλλαγές που επίκειται να επέλθουν στην δικηγορική και νομική κοινότητα.
Το απόγευμα της Πέμπτης ο Δ. Δράκος θα παραστεί σε συνάντηση εργασίας με στελέχη στην Κόρινθο.


Την Παρασκευή 10-9-2010 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Δράκος θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στις 9.30 π.μ επίσκεψη στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Π.Υ Πελοποννήσου Αρχηπύραρχο κ. Χρήστο Ψυχογιό.
Επίσης θα επισκεφτεί και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης και τον Διοικητή Π.Υ Τρίπολης Αντιπύραρχο κ. Γεώργιο Τσουκόπουλο.
Στη συνέχεια ο Δ. Δράκος στις 10.15 π.μ θα επισκεφτεί τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αρκαδίας και θα συναντηθεί με τα μέλη του και με την πρόεδρο κ. Βασιλική Φράγκου.
Στις 11.00 π.μ έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στον Εμπορικό Σύλλογο και συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Αρβανίτη
Στις 2.30 μ.μ θα μεταβεί στην Καλαμάτα όπου θα παραστεί στα εγκαίνια του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου