Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Φυλάκιση 7 ετών για 3.000 δόσεις ηρωίνης

Για 3.000 δόσεις που  βρέθηκαν στην κατοχή  στην περιοχή της Μεσσήνης το 2008, και είχε βγει από την φυλακή 6 μήνες για προηγούμενες καταδίκες, είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκισης πρωτόδικα,βρέθηκε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων 33χρονος.
 Εχθές το δικαστήριο δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπό του, έδειξε την επιείκεια του καταδικάζοντας τον μειώνοντας την πρωτόδικη ποινή σε 7 χρόνια φυλακής και 15.000 ευρώ χρηματική ποινή.
Μετά από πληροφορία που είχε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ότι ο κατηγορούμενος διακινεί ναρκωτικά. Λόγω της θέσεως του σπιτιού του κατηγορούμενου δεν μπορούσαν να τον παρακολουθήσουν και έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν έρευνα. Βγαίνοντας από το σπίτι του,  του έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν σε ένα κουτάκι από φιλμ 8 γραμμάρια ηρωίνης και 120 ευρώ. Συνέχισαν τις  έρευνες στο σπίτι του 33χρονου, όπου εκεί βρέθηκαν 1,9 κιλά ηρωίνη, μία αυτοσχέδια ζυγαριά  ακριβείας  , ενώ στο πατάρι βρέθηκαν 276 γραμμάρια ηρωίνης σε βραχάκι , μία  ζυγαριά ακριβείας, που ζύγιζε από 1 γραμμ. έως 5 κιλά,  και το ποσό των 600 ευρώ. Επίσης  διάσπαρτες στο πατάρι  αλλά και στο σπίτι βρέθηκαν νάιλον σακούλες. Ο κατηγορούμενος απολογούμενος είπε ότι είχε αγοράσει την ποσότητα της ηρωίνης  από την Αθήνα από έναν αλβανό, για δική του χρήση έναντι του ποσού των 1500 ευρώ ,τιμή που πίστεψε ότι ήταν «ευκαιρία». Δήλωσε μετανοιωμένος και ότι έχει πλέον απεξαρτηθεί από τις  ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου