Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Οι συναντήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δ. Δράκο

Στην Αρχιερατική λειτουργία και στην πανηγυρική της ημέρας με την λιτάνευση της εικόνας της «Παναγίας της Γιάτρισσας» του Δήμου Σμύνους Λακωνίας παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Δράκος, σήμερα Τετάρτη 8-9-2010.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Δράκος μετέβηκε στη Μεσσηνία και στην πόλη της Καλαμάτας, οπού στις 8.00 μ.μ. συναντήθηκε με αρμόδιους φορείς και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Σωτήρη Τσώνη.
Συζητήθηκαν σε βάθος τα εργασιακά θέματα, που και εν όψει της κρίσης περιδιαβαίνουν σε δύσκολα μονοπάτια, ενώ ο Δ. Δράκος τόνισε: «….. σε εποχές δύσκολες και εποχές οικονομικής ύφεσης το μνημόνιο και το Δ.Ν.Τ. έχει δημιουργήσει ανασφάλεια και σοβαρές πιέσεις στις κοινωνικές κατακτήσεις των εργαζομένων….»


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Δράκος την Πέμπτη 9-9-2010 το πρωί θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών στην Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα:
Στις 11.00 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και συνάντηση με τον Διοικητή κ. Ιωάννη Μπέζο, μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και την Επιστημονική Επιτροπή των Ιατρών.
Στη συνέχεια στις 11.45 π.μ. ο Δ. Δράκος θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ενώ στις 12.30 μ.μ. θα επισκεφτεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.
Στις 13.30 μ.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας.
Το απόγευμα της Πέμπτης στις 6.00 μ.μ. ο Δ. Δράκος θα παραστεί σε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους φορέων και αυτοδιοικητικά στελέχη στην Κόρινθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου