Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Επαφές Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννησου Δ.Δράκου

Με θετικό αποτέλεσμα συνδέθηκε η παρουσία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Δράκου στον Ποδοσφαιρικό αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ που έληξε 0-0 με τους Αρκάδες να κάνουν σπουδαία εμφάνιση σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.
Ο Δ. Δράκος στην παρουσία του στο γήπεδο συνομίλησε με τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο και τον μεγαλομέτοχο της Αρκαδικής ΠΑΕ κ. Δημήτρη Μπάκο.
Ο Δ. Δράκος σημείωσε την σπουδαιότητα του γεγονότος ότι μια μεγάλη και ιστορική περιφέρεια όπως η Πελοπόννησος αντιπροσωπεύεται στην Σούπερ Λίγκα με μια δυναμική ομάδα όπως αυτή του Αστέρα Τρίπολης και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στην ομάδα στηρίζοντάς την σε όποια προσπάθεια.

Την Κυριακή 12-9-2010 το πρωί ο Δ. Δράκος συναντήθηκε με συνεργάτες σε σύσκεψη εργασίας στη Τρίπολη.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στη Τρίπολη οπού διεξήχθηκαν οι εκλογές του τοπικού γραφείου για την ανάδειξη νέου Δ. Σ και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν.
Επίσης συζητήθηκαν και θέματα με προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι με την ανεργία και την γενικότερη οικονομική κρίση.
Ο Δ. Δράκος τόνισε την σημασία αλλά και την προσφορά των νέων ανθρώπων στην κοινωνία και σημείωσε την αναγκαιότητα της αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών.

Τις απογευματινές ώρες θα μεταβεί στην Λακωνία και στους βόρειους δήμους παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και θα συναντήσει τοπικούς φορείς και πολίτες.
Πιο συγκεκριμένα ο Δ. Δράκος θα μεταβεί στο Λογγανίκο στις 5.30 μ.μ , ενώ στην Αγόριανη θα φτάσει στις 7.00 μ.μ.
Στις 7.30 θα μεταβεί στο Καστόρι και στη συνέχεια στη Πελλάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου