Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδεία Δ. Δράκου στον Ν. Κορίνθου

. Ο Δ. Δράκος στο περιφερειακό αγροτικό ιατρείο
και στο ταχυδρομικό κατάστημα στην Κάτω Ασέα,
μαζί με τον νομαρχιακό σύμβουλο Αρκαδίας
και υποψήφιο δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη
 και τον δήμαρχο Βαλτετσίου Νίκο Παπανικολάου.
Το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης. Δράκος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του περιφερειακού αγροτικού ιατρείου και του ταχυδρομικού καταστήματος στην Κάτω Ασέα του Δήμου Βαλετσίου στην Αρκαδία.







Ο Δ. Δράκοςανταλλάσει χειραψία και απόψεις
 με κατοίκους της Κορίνθου
Το Σάββατο το πρωί ο Δ. Δράκος δέχτηκε θερμή υποδοχή από πολίτες της Κορίνθου κατά την επίσκεψή του στην πόλη και σε συνάντηση με τοπικούς φορείς σημειώθηκε η ανάγκη της σύστασης για την νέα αναπτυξιακή δομή που θα επιφέρει ο Καλλικράτης.


 
: Ο Δ. Δράκος συνομιλεί με νέους ανθρώπους
στο Κιάτο
Στη συνέχεια ο Δ. Δράκος συνάντησε κόσμο και συνομίλησε μαζί του στο Κιάτο και του εξέφρασαν πέραν από τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς για την σημερινή γενικότερη κατάσταση αλλά και τις αλλαγές που θα επιφέρει ο Καλλικράτης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Ο Δ. Δράκος συζήτησε αρκετή ώρα μαζί τους και ως γνώστης της αυτοδιοικητικών θεμάτων τους ανέλυσε τις αλλαγές αλλά και το αναπτυξιακό όραμα που έχει για την Πελοπόννησο.


Το βροχερό Ξυλόκαστρο ήταν η επόμενη επίσκεψη και η συνάντηση με τοπικούς φορείς και πολίτες, στην οποία αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν ολόκληρο το Δήμο αλλά και την Κορινθία γενικότερα. Στην περιοδεία του στο νομό συνοδεύτηκε από τον Νομάρχη και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Νίκο Ταγαρά και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ηλία Ανδρικόπουλο και Αλέξανδρο Χαρτσια.


Το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα παρακολουθήσει την προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης στη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Αστέρα στη Τρίπολη. Ο Δ. Δράκος έχει στο πρόγραμμά του σειρά επισκέψεων στις δραστηριότητες διαφόρων αθλητικών σωματείων της Αρκαδίας.


Το βράδυ του Σαββάτου ο Δ. Δράκος θα παραστεί στην γιορτή κρασιού στη Μαντίνεια Αρκαδίας σε μια εκδήλωση που κοσμεί τα Αρκαδικά και Περιφερειακά Προϊόντα οίνου.


Το πρόγραμμα του Δ. Δράκου την Κυριακή 12-9-2010 περιλαμβάνει συναντήσεις εργασίας με στενούς συνεργάτες αλλά και στελέχη του συνδυασμού στα γραφεία στην Τρίπολη.


Την Δευτέρα το πρωί 13-9-2010 ο Δ. Δράκος θα παρευρεθεί στη Καλαμάτα και στον Αγιασμό του νέου σχολικού έτους 2010-2011 με την ιδιότητα του Νομάρχη Μεσσηνίας. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε Βασιλίτσι, Χρυσοκελαριά, Χαροκοπειό και Κορώνη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου