Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Δ.Δράκου στην Κόρινθο

Με τον πρώην Δήμαρχο Κορινθίων, Θωμά Θωμαϊδη, συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18/9/2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επσκέψεώς του στην Κόρινθο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, οι κύριοι Δράκος και Θωμαϊδης ανέπτυξαν κυρίως ζητήματα οργανωτικού χαρακτήρα, ενώ αναφέρθηκαν και στα κύρια θέματα που αφορούν στο Νομό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Θωμαϊδης δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του Δ. Δράκου για τις επερχόμενες εκλογές και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Νωρίτερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, είχε πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της πόλης, πολιτικούς και κοινωνικούς παράγοντες, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της Κορίνθου, στο κέντρο της πόλης.
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Δημήτρης Δράκος μετέβη στο νομό Λακωνίας και πιο συγκεκριμένα στο Γύθειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων της πόλης. Αμέσως μετά επισκέφθηκε το τοπικό πανηγύρι για επαφές και συνομιλίες με κατοίκους της πόλης και της περιοχής.
Το πρωί της Κυριακής 19/9 και ώρα 9.30 π.μ. ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα παρακολουθήσει τη δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Σπάρτης.
Στις 10.00 θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. 
Στις 11.30 θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιο. Στη συνέχεια του προγράμματός του, ο Δημήτρης Δράκος θα συναντηθεί με νέους αγρότες του νομού Λακωνίας, καθώς και βιοκαλλιεργητές.
Το απόγευμα της Κυριακής 19/9, στις 6.00 μ.μ. ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό Αργολίδας. Θα επισκεφτεί κατά σειρά το Κιβέρι, τους Μύλους, το Σκαφιδάκι και τη Νέα Κίο.
Τη Δευτέρα 20/9 ο Δημήτρης Δράκος θα επισκεφτεί τη Μεσσήνη προκειμένου να παρευρεθεί στην κάθοδο της σεπτής εικόνας της Θεοτόκου. Θα παραμείνει στην περιοχή για επαφές και συνομιλίες με κατοίκους και τοπικούς φορείς.
Το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επιστρέφει στην Τρίπολη, την έδρα του προεκλογικού του αγώνα για να παρευρεθεί στις 6.00 μ.μ. στα εγκαίνια της νέου κτιρίου της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου