Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

18 χρόνια για την μεγαλύτερη φυτεία χασίς

Την μεγαλύτερη  ,ίσως ,φυτεία που έχουν συναντήσει ανέφεραν, χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί που κατέθεσαν για φυτεία που βρήκαν  στην δασική έκταση στο Κλίμα της περιοχής του Ριντόμου.
Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκισης και σε χρηματική ποινή,  με την έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και την απέλασή του από την χώρα μας αφού όμως πρώτα εκτίσει την ποινή του,απο το Τριμελές Κακουργοδικείου Καλαμάτας.
Μετά από 6 ώρες δρόμο με τα πόδια βρήκαν 426 δέντρα χασίς ύψους 3-6 μέτρων, 4 κιλά χασίς και άλλα 2 κιλά διάσπαρτα σε διάφορα σημεία της περιοχής, και μία χειροβομβίδα. Στα διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σημείο πάνω σε μία συσκευασία από σφουγγάρι κουζίνας βρέθηκε ένα αποτύπωμα. Στην φυτεία όσο περίμεναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών  δεν εμφανίστηκε κανένας. Με την δακτυλοσκοπική εξέταση που ακολούθησε στα αντικείμενα , ταχτοποιήθηκε το αποτύπωμα με αλβανού που  είχε συλληφθεί πάλι για κατοχή χασίς, αφού στο ΙΧ αυτοκίνητό του  σε περιοχή του Ταϋγέτου βρέθηκαν 5 κιλά χασίς. Έτσι η αστυνομία οδηγήθηκε σε αυτόν ,από το αποτύπωμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου