Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζει τις επαφές του με φορείς της Πελοποννήσου ο Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Δράκος

Οι επαφές και οι συναντήσεις του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Δράκου συνεχίστηκαν σήμερα Παρασκευή 10-9-2010 στην Τρίπολη με πρώτη στάση την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου.
Η συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Π. Υ Πελοποννήσου Αρχηπύραρχο κ. Χρίστο Ψυχογιό και με τον Διοικητή Π. Υ Τρίπολης Αντιπύραρχο κ. Γεώργιο Τσουκόπουλο στηρίχτηκε πάνω στην αναμφίβολη συμμετοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην πρόληψη και την καταστολή των πυρκαγιών και την συμβολή στην προστασία του πολίτη αλλά και του περιβάλλον.
Οι ελλείψεις αλλά και οι προβληματισμοί τον εποχικών πυροσβεστών είναι ένα θέμα που ο Δ. Δράκος παρακολουθεί στενά και όπως τόνισε θα είναι αρωγός για την όποια συστηματική και οργανωμένη λύση των όποιον ζητημάτων.


Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αρκαδίας και συζήτησε εκτενώς τα θέματα που αγγίζουν την φαρμακευτική κοινότητα σε μια περίοδο που το άνοιγμα των επαγγελμάτων είναι μείζονος σημασίας.
Ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασιλική φράγκου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και σε οικονομικό επίπεδο αφού τα χρέη από τα ταμεία ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ και το βάρος όλο να πέφτει στα φαρμακεία.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας ήταν ο επόμενος σταθμός του Δ .Δράκου και η συνάντηση με το Δ.Σ και τον πρόεδρο Αθανάσιο Αρβανίτη.
Εκεί ακούστηκε ο προβληματισμός για το μέλλον των επιχειρήσεων με την όλη κατάσταση που επικρατεί με την οικονομική κρίση και τέθηκαν ζητήματα γύρω από την αναπτυξιακή πορεία που θα ακολουθηθεί στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο Δ. Δράκος τόνισε πως «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι το βασικό γρανάζι της οικονομίας τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο και η περιφέρεια θα στηρίξει την προώθηση της ανάπτυξης με συνάρτηση την καταστολή του παραεμπορίου»

Στην συνέχεια ο Δ. Δράκος παρευρέθηκε στα εγκαίνια για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του κέντρου αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» στη Καλαμάτα.

Το Σάββατο τις πρωινές ώρες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Δράκος θα μεταβεί στο Νομό Κορινθίας και συγκεκριμένα στο Ξυλόκαστρο και στο Κιάτο. Εκεί θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες των αυτών.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Δ. Δράκος θα παρευρεθεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και θα συναντήσει αθλητικούς παράγοντες του νομού αλλά και θα παρακολουθήσει και τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου