Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η περιοδεία του Δ.Δράκου

Σήμερα Τρίτη 14-9-2010, ο Δ. Δράκος επισκέφτηκε την Κυπαρισσία του νομού Μεσσηνίας και παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της «Ευαγγελιστρίας της Θεοτόκου», καθώς και την Λιτάνευση του Τίμιου Σταυρού.
Μετά το πέρας του Εορτασμού, ο Δ. Δράκος μετέβη στην εμποροπανήγυρη και την αγορά της πόλης και είχε πλήθος συνομιλιών με εμπόρους και πολίτες της περιοχής. Οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας των υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη δηλώνοντας την συμπαράστασή τους στον προεκλογικό του αγώψνα και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Μία μέρα πριν, τη Δευτέρα 13-9-2010 και πιο συγκεκριμένα το βράδυ, ο Δ. Δράκος περιόδευσε στο Δήμο Κορώνης και στα χωριά Βασιλίτσι Χρυσοκελλαριά Χαροκοπειό και στο τέλος έκλεισε την περιοδεία του στη πόλη της Κορώνης.
Εκεί ο Δ. Δράκος τόνισε την σημασία των έργων που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή αλλά και την σπουδαιότητα της αναπτυξιακής πορείας που θα επέλθει σε ολόκληρη την Νότια Πυλεία με την νέα δομή που θα επιφέρει ο «Καλλικράτης» σε συνάρτηση με την αναγκαιότητα έως νέου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Προγραμματισμού.
Σε χωριά του Νομού Λακωνίας περιοδεύει την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Δράκος, για επαφές με τοπικούς φορείς και παράγοντες και συναντήσεις με κατοίκους προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και για τη φιλοσοφία και τους στρατηγικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του.
Το πρόγραμμα επισκέψεων του Δ. Δράκου αναλυτικά έχει ως εξής:
9.00 π.μ.  Παλαιομονάστηρο – Βρονταμά
1.00 μ.μ.  Δ.Δ. Γραμμούσας
2.00 μ.μ.  Δ.Δ. Περιστερίου
3.00 μ.μ.  Δ.Δ. Σκάλας
4.00 μ.μ.  Δ.Δ. Λεϊμονα
5.00 μ.μ.  Δ.Δ. Στεφανιάς
6.00 μ.μ.  Δ.Δ. Βλαχιώτη        
6.45 μ.μ.  Δ.Δ. Έλους
7.30 μ.μ.  Δ.Δ. Αστερίου
8.00 μ.μ.  Δ.Δ. Γλυκόβρυσης
Μετά την περιοδεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έρχεται στην Αρκαδία. Το βράδυ θα επισκεφτεί τη γιορτή κρασιού «Τρύγος 2010» στην πλατεία Αρτεμισίου στο Δήμο Μαντινείας, η οποία είχε αναβληθεί το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου