Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Οι υποψήφιοι στην Μεσσήνη

Σήμερα το πρωί  σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε η  λιτάνευση  και υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας στην Μεσσήνη, με πλήθος κόσμου να ακολουθεί την Ιερά πομπή.
Φέτος όμως την παράσταση έκλεψαν οι υποψήφιοι για τις περιφερειακές και  δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, αφού η μέρα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο και  «μετρήσουν»  τις δυνάμεις τους.
Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν για μια ακόμα φορά οι συνυποψήφιοι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου  Δ. Δράκος, Π. Τατούλης ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση με τον επικοινωνιακό χαρακτήρα της επίσκεψής τους να κυριαρχεί. Αν και ο κ. Δράκος ήταν σε γνώριμα «λημέρια» αλλά και με τον κ. Τατούλη να μην περνά απαρατήρητος από την Μεσσήνη.
  Εκεί ήταν και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  Μεσσηνίας Σ. Παναγιωτόπουλος. Από την άλλη ενδιαφέρον είχε και η συνάντηση των υποψήφιων Δημάρχων Μεσσήνης Κώστα Σπυρόπουλου και Στάθη Αναστασόπουλου, με τον δεύτερο να έχει πάρει το χρίσμα από την Ν.Δ. για τον Δήμο Μεσσήνης.
Πολλοί  ήταν και οι υποψήφιοι για  την θέση των περιφερειακών  και δημοτικών  συμβούλων που έκαναν και αυτοί την εμφάνισή τους.
Τα πηγαδάκια και οι πολιτικές συζητήσεις ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντος με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.
Ο κλήρος της περιοχής ευχήθηκε και ευλόγησε όλους τους υποψήφιους  για τον εκλογικό αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου