Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

«Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» ο νέος συνδυασμός για τον Δήμο Καλαμάτας

«Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλή τον Σταμάτη Μπεχράκη, εκπαιδευτικό, είναι ο νέος συνδυασμός  που ανακοινώθηκε εχθές και θα διεκδικήσει τον Δήμο Καλαμάτας. Για να ηγηθεί  του συνδυασμού είχαν ακουστεί τα ονόματα των Κ. Γκόνη, Θαν. Κυριαζόπουλο, Αν. Ορφανό και Σταμ. Μπεχράκη. Από τους οποίους οι
Κ. Γκόνης, Θαν. Κυριαζόπουλος, Αν. Ορφανός και Σταμ. Μπεχράκης δεν έκανα αποδεκτή την πρόταση της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής και έτσι κατέληξαν στον Σταμάτη Μπεχράκη.
«Σκοπός της προσπάθειας είναι να κρατήσει ζωντανό το όραμα μιας ανεξάρτητης κίνησης, η οποία δε θα στοιχίζεται πίσω από κομματικές ιδεολογίες. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια αυτόνομη δημοκρατική συλλογικότητα κοινωνικά και πολιτικά ενεργών πολιτών. Με εναλλακτικό ριζοσπαστικό προσανατολισμό. Με ανεξάρτητη οργάνωση και λειτουργία. Με θετικές και δυναμικές  παρεμβάσεις. Στόχος μας είναι να συναντηθούμε με τα κινήματα πολιτών που υπάρχουν και δρουν στην πόλη και στην ευρύτερή της περιοχή.
Η Καλαμάτα για δεκαετίες τώρα προχωρά στα σχέδια του Κώστα Κουτουμάνου και του Σταύρου Μπένου. Κρατάμε τα θετικά της προσπάθειάς τους, αλλά θέλουμε να πάμε παραπέρα. Σ’ αυτή την καινούργια μας προσπάθεια μας εμπνέει ο αγώνας του Ντίνου Μακρόπουλου». Είναι οι πρώτες δηλώσεις του κ. Μπεχράκη.
Οι Σ. Πλακονούρη, Μαν. Αλοίμονου, Νικ. Βεργινάδη και Ελ. Μακρή προστέθηκαν στα ονόματα των μελών της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου