Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Υποψ.Περιφ. Πελοποννήοσου Δ.Δράκος στα εγκαίνια του Πανεπιστημείου Πελοποννήσου

Στην τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, παραβρέθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος σήμερα το απόγευμα 20/9, συνοδευόμενος από το νομάρχη Κορινθίας και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκο Ταγαρά.
Οι Δ. Δράκος και Ν. Ταγαράς συνομίλησαν με τα μέλη της Συγκλήτου αλλά και με τον πρώτο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κωνσταντίνο Δημόπουλο.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συνεχάρη τον κ. Δημόπουλο για την προσπάθεια και το έργο που έχει επιτελέσει στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας και σύγκλισης νέων απόψεων, προκειμένου η Παιδεία να αποκτήσει μία πιο πλούσια προοπτική, υπό το νέο διοικητικό καθεστώς που φέρνει ο θεσμός του «Καλλικράτη».
Την Τετάρτης 22/9 και στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί   επίσκεψη του Δ. Δράκου στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, όπου συνοδευόμενος από τον νομάρχη Κορινθίας και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκο Ταγαρά, θα έχει συνάντηση με το προεδρείο των αστυνομικών υπαλλήλων της περιοχής. Στη συνέχεια οι Δ. Δράκος και Ν. Ταγαράς θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε βιομηχανικές και μεταποιητικές μονάδες της Κορινθίας.
Το απόγευμα, ο Δ. Δράκος θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων της 2ης Πανελλήνιας Έκθεσης «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010», που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Κορινθίας στις εγκαταστάσεις της Σωληνουργείας Κορίνθου από 22 - 26 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου