Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Mήνυμα νίκης απο την Καλαμάτα έστειλε ο υπ. Περιφερειάρχης Δ.Δράκος


Από την Μεσσηνία που ξεκίνησε τον αγώνα του πριν μερικούς μήνες ,εδώ έκλεισε και την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, μπροστά στο πλήθος των συμπατριωτών του αλλά και του πρώην υπουργού  Εθνικής Άμυνας Ιωάννη Λαμπρόπουλο, του πρώην Βουλευτή Δημητρίου Σαμπατζίωτη, του υποψήφιου και νυν Δημάρχου Καλαμάτα Παναγιώτη Νίκα και τους υποψήφιους  περιφερειακούς συμβούλους.
Για να προχωρήσει στην ομίλία του λέγοντας: « Το δικό μας έργο που προσπαθούν μάταια  να απαξιώσουν οι αντίπαλοι μας, με τα ψεύτικα λόγια. Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχουμε πετύχει 250 χιλ/τρα οδικών αξόνων,  όπως και τη συντήρηση όλου του δικτύου. Έργα αγροτικού εξηλεκτρισμού , εγγειοβελτιωτικά έργα. Προβολή των τοπικών προϊόντων έργα τη γεωργία και κτηνοτροφία.
Επενδύσαμε στην παιδεία ,αγωνιστήκαμε για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το ΤΕΙ Καλαμάτας. Διεκδικήσαμε για την υγεία και την πρόνοια. Κατασκευάσαμε και συντηρήσαμε νέα και παλιά αλιευτικά καταφύγια .Δημιουργήσαμε έργο πετυχημένο, με συγκεκριμένους στόχους και μέτρα, με σχεδιασμό και προτεραιότητα στις υποδομές και τη βιώσιμη ανάπτυξη, έργο πνοής από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ακόμα και εκεί που η Πολιτική χρόνια τώρα δεν τα έχει καταφέρει.
Πολλοί πιστεύουν ότι θα σας ξεγελάσουν και θα υφαρπάξουν την ψήφο σας την Κυριακή. Είναι πολιτικοί που υψώνουν κάθε φορά άλλη σημαία ευκαιρίας Απαντούν με ένα θρασύ «μαζί τα φάγαμε» και ένα άνετο «έτσι λέει το Μνημόνιο»  στις δικές μας αγωνίες για το μισθό.Εμείς επιλέξαμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη, παντού όπου μας έχετε ανάγκη η ψήφος μας να είναι ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
Ενισχύουμε την ποικιλία και την ποιότητα της γεωργίας μας, δημιουργούμε σύγχρονες μονάδες μεταποίησης και εμπορίας, σχεδιάζουμε Περιφερειακό Σήμα Ποιότητας και Πιστοποίησης για τα προϊόντα μας. Δημιουργούμε το Πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο  Αγροτικής Πολιτικής. Δημιουργούμε  Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης Αγροτών, δημοπρατήρια Προϊόντων ανά νομό. Δημιουργία Οργανισμού Προβολής-Διαφήμισης-Προώθησης Αγροτικών Προϊόντω.
Διεκδικούμε: Ολοκλήρωση των εργασιών του Φιλιατρινού φράγματος ολοκλήρωση της μελέτης και κατασκευή του Μιναγιώτικου φράγματος.Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου Παμίσου. Επιδιώκουμε συνεχείς βελτιώσεις υποδομών και στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας αλλά και στα Κ/.Υ του νομού μας. Επιδιώκουμε την κατασκευή Κ.Υ στην Ανατολική Πυλία.
Παράλληλα, αναβαθμίζουμε και επεκτείνουμε τις διαθέσιμες υποδομές παιδείας, τα σχολειά και τα πανεπιστήμια μας»
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ.Δράκος παρουσίασε ολόκληρο τον συνδυασμό του «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και ευχήθηκε σε όλους καλή τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου