Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

"Προϊόν εκλογικής βίας το αποτέλεσμα των εκλογών" , καταγγέλει ο Θ.Μπρεδήμας

Την καταγγελία ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι προϊόν εκλογικής βίας που άσκησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας, διατύπωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Θόδ. Μπρεδήμας.
Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Καταγγέλλουμε το αποτέλεσμα των εκλογών ως προϊόν εκλογικής βίας που άσκησε ο δήμαρχος Παν. Νίκας. Και τούτο προκύπτει εκτός των άλλων και από την αντιπαράθεση αποτελεσμάτων της πόλης της Καλαμάτας με τα δημοτικά διαμερίσματα Άριος, Αρφαρών και Θουρίας.
Έχουμε δε καταγγείλει προεκλογικά το όργιο των παροχών του κ. Νίκα από παράνομους διορισμούς μέχρι ασφαλτοστρώσεις ιδιωτικών εκτάσεων, ακόμη και στο κέντρο της πόλης μέχρι την παραμονή των εκλογών, καθώς και πάσης φύσεως παροχές. Το χειρότερο είναι ότι χρησιμοποίησε υπαλλήλους του Δήμου στον εκλογικό του μηχανισμό παραβιάζοντας την εκλογική νομοθεσία.
Σημαντική υπήρξε δε η «συμβολή» στο αποτέλεσμα, θεσμικών παραγόντων της Καλαμάτας υπέρ της επανεκλογής του.
Πέραν αυτών και όσων άλλων θα προσθέσουμε με το τελικό αποτέλεσμα, αναφέρουμε ότι χρησιμοποιήθηκαν μέθοδοι αστυνόμευσης και παρακολούθησης ακόμη και του εκλογικού μας κέντρου, από εγκάθετους, που ήδη έχουμε καταγγείλει και προς τον ίδιο.
Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι άντεξαν στις πιέσεις και στις υποσχέσεις, στηρίζοντας την προσπάθειά μας. Να είναι σίγουροι ότι όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα σταθούμε στο πλάι τους και θα τιμήσουμε την εντολή τους.
Αυτά επί του παρόντος».       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου