Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους και όλες τους πολίτες της Πελοποννήσου, που μας έδωσαν τη σημερινή μεγάλη νίκη..."...Με αυτά τα λόγια, υποδέχθηκε τις πρωινές ώρες, σήμερα, τη μεγάλη νίκη του στην Πελοπόννησο, ο υποψήφιος περιφερειά;ρχης, κ. Πέτρος Τατούλης..."...Η συνειδητή τους επιλογή να στηρίξουν με την ψήφο τους τον ανεξάρτητο συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ότι εμείς έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας και να τον οδηγήσουμε σε ένα πιο ασφαλές ευρωπαικό μέλλον...", συνέχισε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε :.

"...Έχουμε διανύσει τη δύσκολη περίοδο της διαδρομής και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών και τις δύσκολες συγκυρίες, προκειμένου να βγάλουμε την Πελοπόννησο από την κρίση...
...Εμείς μπορούμε. Η σημερινή μεγάλη μας νίκη θα αναδείξει νικητές την επόμενη Κυριακή όλους τους συμπολίτες μας. 
...Η δική τους υπέρβαση θα αποτελέσει το στιβαρό θεμέλιο για ένα καλύτερο αύριο, σε πείσμα όλων εκείνων που συνεχίζουν να μιλούν με διλήμματα και αναχρονιστικές περιχαρακώσεις. 
...Η σημερινή μεγάλη νίκη είναι νίκη των πολιτών και της Νέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Και αυτή θα εκφρασθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επόμενη Κυριακή..."
Πηγή: 935radio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου