Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Νάντιας Γιαννακοπούλου, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

«Η συμμετοχή είναι προϋπόθεση για μια καλύτερη Μεσσηνία»
Τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών καλούμαστε όλοι οι Μεσσήνιοι να αναδείξουμε Δημάρχους στους Δήμους Μεσσήνης, Τριφυλλίας, Πύλου – Νέστορος, Οιχαλίας, Δυτικής Μάνης αλλά και περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο, με στόχο ο αγώνας ενάντια στην οπισθοδρόμηση να τελειώσει νικηφόρα.
Καλούμαστε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα νίκης για το πραγματικά νέο, το προοδευτικό που θα σχεδιάσει τη νέα πορεία.
Επιπλέον, καλούμαστε όλοι με τη συμμετοχή μας να αποτρέψουμε το μήνυμα αδράνειας και απαξίωσης που εκπέμπει η αποχή.
Η ψήφος είναι η δύναμή μας και δεν τη χαρίζουμε.
Στην Περιφέρεια, στηρίζουμε τον Πέτρο Τατούλη έναν άνθρωπο που μπορεί να λύσει τα προβλήματα με εμπειρία, γνώση και διάθεση για δουλειά.
Στο Δήμο Μεσσήνης στηρίζουμε τον Νίκο Τζώρτζη, στο Δήμο Πύλου – Νέστορος τον Τάσο Τσορώνη και στο Δήμο Τριφυλίας τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, ανθρώπους δοκιμασμένους στην τοπική αυτοδιοίκηση και εκφραστές του μηνύματος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής.
Στο σύνολο της επικράτειας, καλούμαστε να εκπέμψουμε ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας και ψήφου ανατροπής ενός κατεστημένου αδιαφάνειας, αναποτελεσματικότητας και απαξίωσης της πολιτικής.
Την επόμενη μέρα, όλοι ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τα πλήγματα που έχουν επιφέρει στη Μεσσηνία και σε όλη τη χώρα οι πολιτικές της συντήρησης και οι εκφραστές της στην αυτοδιοίκηση.
Αυτήν την Κυριακή δυναμώνουμε τη μάχη μας συστρατευόμενοι πάνδημα και συμμετέχοντας μαζικά στο νέο ξεκίνημα.
Ένα ξεκίνημα που χρειάζεται τη συσπείρωση και την ενότητα των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων που μπορούν να αλλάξουν τη Μεσσηνία, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου