Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Στην Καλαμάτα η 12η μεγαλύτερη θαλαμηγός στον κόσμο


CARINTHIA VII

Στο λιμάνι της Καλαμάτας βρίσκεται από το πρωί η θαλαμηγός CARINTHIA VII. Είναι το 12ο μεγαλύτερο στον κόσμο με μήκος 97,20 μέτρα. Κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλαμάτας,σήμερα, προερχόμενο από την Αίγυπτο και θα αποπλεύσει, αργότερα το μεσημέρι, με προορισμό το λιμάνι της Βενετίας.
Η θαλαμηγός CARINTHIA VII σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές για την πολυτέλεια, την ασφάλεια και το περιβάλλον. Το ναυπηγείο της Lürssen Σκαφών, όπου και κατασκευάστηκε,  δίνουν υψηλή ποιότητα στην κατασκευή σκαφών αναψυχής καθώς και στην ανακαίνιση των γιοτ. Η  συγκεκριμένη θαλαμηγός κατασκευάσθηκε το 2002 και ανακαινίστηκε το 2005, με νέα έπιπλα, νέο  εσωτερικό διάκοσμο. Όταν δείτε αυτό το σκάφος δείχνει πραγματικά φανταστικό, όλα τα φώτα κάνουν το σκάφος να φαίνεται  πολύ όμορφο στο σκοτάδι.

 Heidi Horton

H ιδιοκτήτης του γιοτ είναι η Heidi Horton σύζυγος του Χέλμουτ Horten,  Γερμανού επιχειρηματία και μια απο τις πλουσιλότερες γυναίκες του κόσμου. Το σκάφος είναι πολύ όμορφο, προσφέροντας κάθε είδους διασκέδαση για τους επισκέπτες όσο και για τον ιδιοκτήτη. Έχει το δικό του κινηματογράφο , ελικοδρόμιο, υδρομασάζ και ό, τι μπορεί να θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου