Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

"Από τον υγιή περίπατο στο εφιάλτη"


Με δύο «γαλάζια πούλμαν της νίκης» στελέχη της Ν.Δ., οργώνουν την Πελοπόννησο. Από την Αργολίδα μέχρι  την Λακωνίας και από  την Αρκαδία μέχρι την Μεσσηνία. Το βράδυ θα συναντηθούν όλοι στην Τρίπολη, στην ομιλία ,του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, στους εργαζόμενους.

Πριν από λίγο έφτασε στο εκλογικό κέντρο του Υπ. Περιφ. Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ , υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  Κεντρικής Αττικής με τον συνδυασμός του Βασίλη Κικίλια και  Γραμματέας της ΓΣΕΕ , Γιάννης Μανώλης με πολυμελή  κλιμάκιο από εργαζομένους. Λίγο αργότερα έφτασε και ο κ. Δράκος προερχόμενος από Τρίπολη.
Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Μανώλης  δήλωσε τα εξής:
«Εξασφαλίσαμε την νίκη στην περιφέρεια  Αττικής  και τώρα ήρθαμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του συμπατριώτης μας Δημήτρη Δράκου για να κερδίσουμε και την περιφέρεια Πελοποννήσου, με τα γαλάζια πούλμαν της νίκης. Στην αρχή μιλούσα για επτά κερδισμένες περιφέρειες για την Ν.Δ. , έκανα λάθος οκτώ με εννέα θα είναι τελικά οι περιφέρειες που θα κερδίσουν υποψήφιοι από τον χώρο μας.


Ο υγιής περίπατος , που περίμενε να κάνει το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Τατούλης μετατράπηκε σε εφιάλτη. Τα ψευδοδιλλήματα που έθεσε ο κ. Παπανδρέου προεκλογικά   δεν περάσανε, γιατί όταν μειώνει μισθούς και συντάξεις δεν μπορείς  να περιμένεις να πάει ο κόσμος να σε ψηφίσει. Ο πρώτος γύρος των εκλογών ήταν μια καταγραφή των κομμάτων. Ο δεύτερος γύρος θα είναι καταγραφή της κοινωνίας. Ο πρώτος γύρος των εκλογών έδειξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο κυρίαρχος στην πολιτική  σκηνή. Όλες οι δημοσκοπήσεις ,πριν τις εκλογές, έδειχναν υπεροχή του κ. Τατούλη κατά 20 μονάδες  τώρα έφτασε στην 1.5 μονάδες.  Παγίδεψε ανθρώπους της Ν.Δ., ήρθε στην Νέα Δημοκρατία  και τον τίμησε ο κόσμος με την ψήφο του αλλά και εμείς  κάνοντάς τον υπουργό. Αυτός όμως δεν τίμησε. Ένας άνθρωπος με αξίες  και αρχές δεν αλλάζει κόμμα από την μία μέρα στην άλλη. Δεν πιστεύω ότι είναι ανεξάρτητος και ότι δεν έχει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ όπως λέει.»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του αυτές ο. Μανώλης τόνισε ότι δεν είναι εδώ μόνο για να κερδίζουν αλλά για να τα δώσουν όλα  για μια μάχη για αξίες και  αρχές.
Ακολούθως έκαναν περιοδεία στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας μοιράζοντας φυλλάδια.`

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου