Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Οι επαφές του υπ. Δημάρχου Καλαμάτας Θ.Μπρεδήμα

Από το δημαρχείο και τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, ξεκίνησε σήμερα το πρωί την περιοδεία του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θόδ. Μπρεδήμας.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε καταστήματα στο κέντρο της Καλαμάτας και σε άλλες εμπορικές περιοχές, ενώ βρέθηκε και σε γειτονιές, όπου έγινε δέκτης παραπόνων των κατοίκων, με σημαντικότερο από αυτά το ζήτημα της καθαριότητας.
Ακολούθησε επίσκεψή του στο σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας και σε άλλες υπηρεσίες, όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους. Επέστρεψε στο εκλογικό του κέντρο όπου δέχθηκε φίλους του από την Καλαμάτα και τα υπόλοιπα Διαμερίσματα του νέου Δήμου, καθώς και εκπολιτιστικούς – εξωραϊστικούς συλλόγους.
Το βράδυ της Πέμπτης είχε επισκεφθεί την περιοχή των παλιών εργατικών κατοικιών στην  Αγία Τριάδα.   
Ο επικεφαλής της «Αλλαγής για τη Δήμο της Καλαμάτας», εξακολουθεί να δέχεται πολύ θετικές κριτικές τόσο για την κεντρική του προεκλογική ομιλία, όσο και για τις συνεντεύξεις που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΑ Καλαμάτας και το βράδυ της ίδιας ημέρας στη Νότια Ελληνική Τηλεόραση, ενώ χθες το βράδυ παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Μεσόγειος».
Χθες, δέχθηκε επιστολή με τις ευχές και τη συμπαράσταση των δημοκρατικών μελών του Συλλόγου Μεσσήνιων Κυψέλης «Παπαφλέσσας», την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου, εκπαιδευτικός Παν. Σγουμπόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου