Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πάμε πλατεία;

Βρισκόμαστε, ήδη, στην τελική ευθεία για τις περιφερειακές εκλογές και ο  «πυρετός» των υποψηφίων όσο πάει και ανεβαίνει. Τις ομιλίες με τις οποίες θα κλείσουν την προεκλογική τους αυτή εκστρατεία έχουν δρομολογήσει ποια όλοι. Έτσι στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας  έχουν μιλήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος , ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Γόντικας με τον υποψήφιο για τον Δήμο Καλαμάτας Ν.Διασάκο του συνδυασμού  της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Την σκυτάλη παίρνει αύριο το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θεόδωρος Μπρεδήμας. Την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Παν. Νίκας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Σταμάτης Μπεχράκης θα πραγματοποιήσει την ίδια ημέρα την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στην πλατεία Αγίων Αποστόλων. Ερωτηματικό υπάρχει με το συνδυασμό του Ν. Φωτέα «Πρωτοπορία για το Δήμο Καλαμάτας». Όπως έγινε γνωστό , σκέφτεται να κάνει κάτι διαφορετικό το οποίο θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.
Οι δύο βασικοί αντίπαλοι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης και Δημήτρης Δράκος, θα μιλήσουν την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου αντίστοιχα τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου