Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Διαρρήκτης με ...ειδικότητα

Στους Γαργαλιάνους συνελήφθει, προχθές το μεσημέρι νεαρός 21 ετών για διαρρήξεις σε εκκλησίες στην Μεσσηνία και την Ηλεία.
Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον Ανακριτή Ηλείας για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση σε ιερούς ναούς της περιοχής.
Στην περιοχή της Μεσσηνίας είχε διαπράξει κλοπές στις εξής εκκλησίες :
Στην Βελίκα, στις 23 Οκτωβρίου, διέρρηξε τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου αφαιρώντας από το παγκάρι 700 ευρώ και στην συνέχεια στου Αβραμού του Δήμου Μεσσήνης από τον Ι.Ναό του Αγίου Νικολάου πήρε επίσης το ποσό των 700 ευρώ.
Τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Πεταλίδι, στις 28 προς 29 Οκτωβρίου, αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό και το ίδιο βράδυ τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στου Δάρα του Πεταλιδίου χωρίς να πάρει κάτι από εκεί.
Το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου στην Επισκοπή του Πεταλιδίου, στον Ναό των Αγίων Αναργύρων ήταν το επόμενο χτύπημα του νεαρού, χωρίς όμως να αφαιρέσει κάτι και από εκεί.
Την νύχτα της Τρίτης 2 Νοεμβρίου μαζί με έναν 25χρονο από την Καλαμάτα, μπήκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στην Καλαμάτα και πήραν το ποσό των 450 ευρώ. Συνεχίζοντας την δράση του ,και εκείνο το βράδυ, μαζί με τον 25χρονο διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Καλαμάτας και αφαίρεσαν από το παγκάρι το ποσό των 100 ευρώ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου