Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ Ο Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Ο πολιτικός των μνημοσύνων και των μνημονίων,  ξαναχτύπησε.
Για ακόμα μια φορά ακολούθησε το γνώριμο δρόμο του μονόλογου, και δεν συμμετέχει στην προγραμματισμένη κοινή εμφάνιση του με το Δημ. Δράκο στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.
Και με ιδιαίτερο θράσος, καταλογίζει στον Δημ. Δράκο «τηλεοπτική ματαιοδοξία», γιατί ζητάμε να συζητήσουμε μπροστά σ΄ όλο τον κόσμο, τα προγράμματά μας, τις προτάσεις μας, τις λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας.
Μιλά για «τηλεοπτική ματαιοδοξία» ο μόνιμος αναζητητής της προστασίας των media της Διαπλοκής, ο εκφραστής του πολιτικού ναρκισσισμού, ο άνθρωπος που ρυθμίζει τις απόψεις του με βάση τα ιδιοτελή του συμφέροντα και τη σύνθεση του ακροατηρίου του.
Μιλά για διάλογο, ο διαστρεβλωτής της αλήθειας, ο παραχαράκτης της Ιστορίας, ο βιαστής κάθε πολιτικής ηθικής, ο πρωτομάστορας του πολιτικού καριερισμού.
Αναγνωρίζουμε στον κ. Τατούλη, εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ  του ΛΑΟΣ και του ΔΝΤ, τον άξιο ρόλο του απολογητού  της πολιτικής του μνημονίου της Τρόϊκας, της ανεργίας, της υπανάπτυξης, και τον όψιμο ρόλο του υποστηρικτή των ωμών εκβιασμών του Ελληνικού Λαού, στην προσπάθειά τους να διασωθούν από την διπλή ψήφο της ελπίδας, αλλά και της λαϊκής κατακραυγής και της καταδίκης, που έρχεται για την κυβέρνηση στις 7 Νοεμβρίου.
 Στον κ. Τατούλη που λιποψύχησε στην κοινή εμφάνιση μας στο ΣΚΑΪ, που δραπέτευσε από το MEGA, που λάκισε από τη συζήτηση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, που φυγομαχεί απ’ όλες τις προγραμματισμένες κοινές εμφανίσεις μας, ένα έχουμε να πούμε. Τον καταννοούμε.
Καταλαβαίνουμε την θέση του.
Βλέπουμε τον πανικό του.
Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία του.
Τι να πει ο πολιτικά μεταλλαγμένος γυρολόγος των πολιτικών κομμάτων, ο μεταμφιεσμένος καιροσκόπος στην αναζήτηση της νέας πολιτικής καριέρας του;
Μπορεί άραγε να δεσμευθεί σε ποιο πολιτικό μετερίζι θα βρίσκεται αύριο; Γνωρίζει;
Γι’ αυτόν η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ακόμα ένας σταθμός στην αδιέξοδη πορεία του. Για μας η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι στόχος, όραμα και προοπτική για την αναγέννηση και την ανάπτυξη του τόπου μας, για την Δυνατή Πελοπόννησο, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου