Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Αυτή τη θέση ποιος θα την πάρει?

Aβεβαιότητα επικρατεί στους κόλπους των υποψηφίων της Ν.Δ. στην Μεσσηνία με τις συνεχείς αλλαγές δεδομένων. Κανένας δεν είναι σίγουρος για τίποτα πλέον. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς έχει επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους, τις οριστικές αποφάσεις του όμως κανένας δεν τις γνωρίζει, πράγμα που όπως σημειώνουν στελέχη του κόμματος δεν έχει ξανασυμβεί. Το μπέρδεμα αρχίζει από την στιγμή που οι υποψήφιοι τις συναντήσεις τους με τον Αντώνης Σαμαρά τις παίρνουν ως προτίμηση στο πρόσωπό τους.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι υποψήφιος Δήμαρχος φιλικά προσκείμενος στην Ν.Δ. πιστεύει ότι οι μετακινήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό από Δήμο σε Δήμο ή από τον ένα θεσμό στον άλλο έχει αρνητική επίπτωση στους ψηφοφόρους της Ν.Δ και πως το μόνο που ενδιαφέρει τους υποψήφιους είναι η «θέση» και όχι τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.
Φεύγοντας από την Μεσσηνία Πρόεδρος της Ν.Δ. άφησε μόνο μια εκκρεμότητα ,την συνάντησή του με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη στην Αθήνα.
Αν όλα πάνε καλά και «Προέδρου επιτρέποντος» το αργότερο έως την Τετάρτη θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση στήριξης του κόμματος σε όλους τους Δήμους της Μεσσηνίας.
Όσο για το ποιοι θα πάρουν την στήριξη του κόμματος για τον Δήμο Μεσσήνης επικρατέστερος φαίνεται ο νυν Δήμαρχος Κώστα Σπυρόπουλος. Στον Δήμο Οιχαλίας στην νυν Δήμαρχο Μελιγαλά Ελένη Αλιφέρη και στον Δήμο Πύλου μετά τη ανοδική πορεία του τις τελευταίες μέρες επικρατέστερος φαίνεται να είναι ο Αντινομάρχης Δημήτρης Καφαντάρης. Όσο για τον Δήμο Μάνης εκεί φαίνετε να μην παίρνει στήριξη από το κόμμα σε κανένα συνδυασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου