Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Μαλαπάνης εναντίον Χατζημιχάλη...

Βολές εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη εξαπέλυσε ο Χρ. Μαλαπάνης  σε δηλώσεις του. 
Ο Χ. Μαλαπάνης δήλωσε πως η αχρήστευση της ΜΟΛΑΚ (ΜΟνάδα Λιπασματοποίησης Απορριμμάτων Καλαμάτας)  δίνει την ευκαιρία στον περιφερειάρχη να φέρει στην Μεσσηνία  την τεχνολογία της πατρίδας του, της Λάρισας  και της λαρισινής εταιρείας «Σούκος Ρομποτική». Βολεύει η κατάσταση αυτή τόσο τον περιφερειάρχη όσο και τον Δήμαρχο Καλαμάτας , να βγάλουν άχρηστη την ΜΟΛΑΚ αλλιώς θα πρέπει να  δώσουν εξηγήσεις γιατί τόσο καιρό δεν την έχουν βάλει σε λειτουργία. Ο μεν Δήμαρχος για πολιτικούς λόγους, ο δε περιφερειάρχης για να φέρει στην περιοχή μας τεχνολογία από  την ιδιαίτερη πατρίδα του. 

Ο τρόπος με τον οποίο απαξιώνεται,  δεν τιμά ούτε τον περιφερειάρχη ούτε τον σύμβουλό του.
Ο κ. Μαλαπάνης έκανε αναφορά και για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι για τη ΜΟΛΑΚ έχουν αθροιστικά δαπανηθεί 7 εκατομμύρια ευρώ, άλλο 1 εκατομμύριο ευρώ  για τον μπαλοποιητή, 8 εκατομμύρια ευρώ  έχουν επενδυθεί σε μπαλοποιητές που βρίσκονται σε αποθήκες στο Ασπρόχωμα και ενώ αυτά τα 16 εκατομμύρια ευρώ μένουν αδρανή ο κ. περιφερειάρχης ετοιμάζετε να εκταμιεύσει και άλλα εκατομμύρια για να δημιουργήσει υποδομές για την εγκατάσταση  της τεχνολογίας Σούκου.
Συνεχίζοντας ανέφερε πως περίμενε μεγαλύτερη σοβαρότητα αντιμετώπιση στο θέμα της αξιολόγησης και διάθεσης της δημόσιας περιουσίας,από μεριάς περιφερειάρχη αλλά και του συμβούλου του , πολύ περισσότερο αυτήν την περίοδο που κόβονται επιδόματα και δώρα από μισθωτούς και συνταξιούχους.
Πηγή: Εφημ Η ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου