Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

"Δημοτική Πρωτοβουλία" Παν. Νίκα

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έκανε σήμερα ο Παναγιώτης Νίκας έχοντας την στήριξη της Ν.Δ. και άλλων πολιτικών δυνάμεων ,όπως ανέφερε πριν από λίγο. Δίπλα του είχε τον Δήμαρχο Αριος κ.Γιαννακόπουλο και τον Δήμαρχο Αρφαρών κ. Καραγιάννη



« Οι υποψήφιοι θα είναι και πέραν της κεντροδεξιάς , θα είναι ένας συνδυασμός αυτοδιοικητικός και όχι μόνο στενά κομματικός. Θα δώσουμε έμφαση και σε πολιτικά ζητήματα δεν θα είναι αυστηρά αυτοδιοικητικός ο αγώνας μας. Ότι είχαμε υποσχεθεί το κάναμε πράξη και με εντιμότητα απευθυνόμαστε για ακόμα μία φορά στον λαό της Καλαμάτας. Με την ίδια εντιμότητα θα συνεχίσουμε . Σύντομα θα δοθεί στην δημοσιότητα και ο απολογισμός του Δήμου .


Στον συνδυασμό θα υπάρχουν 188 άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους και πολλά νέα πρόσωπα. Σχεδόν όλοι οι δημοτικού σύμβουλοι θα συμπεριλαμβάνονται εκτός μόνο ένα ή δύο οι οποίοι δεν θα συμμετέχουν για προσωπικούς λόγους.


Στηρίζουμε τις προσπάθειες του Δημήτρη Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ,εξάλλου μαζί ξεκινήσαμε τους πολιτικούς μας αγώνες» τόνισε ο Παν. Νίκας .


Κλείνοντας παρουσίασε κάποια νέα πρόσωπα τα οποία θα περιλαμβάνονται στο συνδυασμό του . Αυτά είναι:


Ιωάννης Μπάκας υπάλληλος ΤΕΙ,


Δημήτρης Γαλανάκης κρεοπώλης ,


Ανδρέας Ανατολίτης δημοσιογράφος


Αθηνά Σπανού Πρόεδρος παιδιών με αυτισμό


Παναγιώτης Βασιλόπουλος βιοτέχνης


Αθανάσιος Βασιλόπουλος πολ.Μηχανικός


Χρυσάνθη Χαραλαμποπούλου μουσικός


Παναγιώτης Σάμιτας αρχιτέκτων


Δημήτρης Δημόπουλος πολ. Μηχανικός


Ντίντα Παναγιώτα μηχανολόγος


Δημήτρης Τσιφιλιτάκος δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου